נגיסות הפיצה של סאני
נגיסות הפיצה של סאני יכול להיות מתכון טוב להרחיב תיבת מתכון מתאבן hor שלך. מתאים ל-24 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 255 קלוריות. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. גשו לסופר וקנו אורגנו, בצק עלים, פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 32% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: בייגלה שוקולד של סאני ונשיכות דגנים ללא אפייה, פיצה שטופת שמש, ו פיצה שטופת שמש.
הוראות
ציוד מיוחד: 2 אינץ קאטר מאפה
כדי לצלות את העגבניות: מחממים את התנור ל 350 מעלות F. מתבלים את העגבניות עם אורגנו, מלח ופלפל, לפי הטעם.
טפטוף עם שמן ולסדר אותם על מדף קירור מעל תבנית אפייה. צלי עד אז הם זהב, 20 עד 25 דקות.
להעלות את טמפרטורת התנור ל 400 מעלות F כאשר העגבניות קלויים. לפתוח 1 בצק עלים גיליון על קרש חיתוך נקי. דקור את הבצק באופן שווה, מספר פעמים, במזלג. באמצעות חותך מאפה 2 אינץ', לחתוך 12 עיגולים ולסדר אותם על גיליון אפייה מצופה קלף. חזור עם הסדין השני של מאפה.
אופים עד שהם מנופחים יפה וזהב, על 8 דקות.
חותכים את הפחזניות לשניים. כפית נדיבה של רוטב מרינרה לתוך החלק התחתון של מחצית הפחזניות ומפזרים פרמזן. שים עגבניה קלויה על גבי כל אחד ואחריו בזיליקום וזריפת המוצרלה. למעלה עם חצאי בצק עלים אחרים ולסדר אותם על תבנית אפייה.
אופים עוד 5 דקות, נותן את זמן הגבינה כדי להמס.
מעבירים את הנשיכות למגש הגשה ומגישים חמים.