ניוקי סולת עם ראגו אוקסטייל דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 1273 קלוריות, 105 גרם חלבון ו 74 גרם של שומן למנה. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך את כל המטרה קמח, בצל, גבעולי רוזמרין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. נסו ניוקי סולת עם ראגו אוקסטייל, חזיר ראגו עם סולת ניוקי, ו ניוקי אלה רומנה (רומאית סולת ניוקי) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
זנב סוס עם מלח ופלפל, ואז קמח.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
קמח לכל מטרה
3
שמן חום בסיר ovenproof רחב כבד מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר
4
מוסיפים זנב שור; מבשלים עד שחוםעל כל הצדדים, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זנב שור
5
העברה tobowl.
6
מוסיפים סלרי, גזר ובצל לסיר.להפחית את החום בינוני גבוה ו sauté untilvegetables חום, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גזר
סלרי
בצל
ציוד שתשתמש בו
סיר
7
אדווין ועגבניות. מרתיחים עד רוטב tochunky מעובה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
רוטב
8
מפזרים ingarlic. לקשור פטרוזיליה, רוזמרין, מפרץ leaveswith חוט מטבח ולהוסיף סיר. Returnoxtails לסיר בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
רוזמרין
פטרוזיליה
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבח
סיר
9
מוסיפים את כל המרק; מביאים לרתיחה. מכסה סיר; מניחים בתנור.
מרכיבים שתצטרך
מרק
ציוד שתשתמש בו
תנור
סיר
10
Braise oxtails עד מאוד רך, על2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
זנב שור
11
להעביר זנב שור כדי bakingsheet rimmed. באמצעות masher תפוחי אדמה, מיצים למעוך וgetables בסיר לרוטב גס. משוך זנב שור meatoff ולהוסיף לרוטב. עונת ragù עם מלח ופלפל. לעשות קדימה: יכול bemade 2 ימים קדימה. מגניב, כיסוי, וצינה.תתחמם מחדש לפני שתמשיך.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
זנב שור
תפוח אדמה
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמה
סיר
1
חמאה 13x9x2 אינץ ' צלחת glassbaking. להביא חלב, חמאה, מלח tosimmer בסיר גדול כבד מעל בינוני-גבוהה. בהדרגה להקציף בסולת. מערבבים untilsemolina הוא עבה מאוד מבעבע, about3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סולת
חמאה
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
סיר
2
הסר מהחום; לערבב חלמונים, 1 בכל פעם, ואז 1 כוס פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
פרמזן
חלמון ביצה
3
מניחים potover חום נמוך ומערבבים 2 דקות.
4
Spreadsemolina בצלחת מוכנה. כיסוי וחברת chilluntil, לפחות 2 שעות ועד 2 ימים.מחממים תנור ל 246°. חמאה 15x10x2 אינץ ' צלחת אפיית זכוכית. באמצעות 1 3/4 אינץ ' roundcutter, לחתוך כמה שיותר semolina ניוקי aspossible; לארגן צלחת מוכנה. Top withwarm ragù מפזרים עם הנותרים 1/2 כוס