ניוקי סקווש Butternut עם קונפי ברווז ו Chard שוויצרי
ניוקי דלעת סקווש עם קונפי ברווז ו Chard שוויצרי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 578 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. מתכון זה מ Epicurious יש 2 אוהדים. גשו לסופר וקנו פקורינו רומנו, חמאה, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 82% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: ניוקי סקווש Butternut עם קונפי ברווז ו Chard שוויצרי, דלורית צלויה וכריך שוויצרי, ו דלעת סקווש, Chard שוויצרי ריזוטו תפוחים.
הוראות
מסדרים חצאי סקווש, חותכים צדדים למטה, במחבת אפייה רדודה משומנת ומכניסים תפוחי אדמה לצד. ירקות צלויים באמצע התנור עד הדלעת מכרז, כ -25 דקות.
העברת סקווש ללוח חיתוך ותפוחי אדמה למתלה בתנור, ולאחר מכן להמשיך לצלות תפוחי אדמה עד במכרז, כ 12 דקות יותר.
כאשר קר מספיק כדי להתמודד, לגרד בשר מ סקווש, להשליך את העור, ואז להכריח את הבשר דרך ricer לתוך קערה. למדוד את פירה 3/4 כוס ולשים בקערה אחרת (שארית מילואים לשימוש אחר).
הסר את העור מתפוחי אדמה בעוד בשר חם בכוח דרך ricer לתוך קערה עם סקווש.
מורחים מחית תפוחי אדמה סקווש במחבת אפייה רדודה אחרת להתקרר לחלוטין.
החזירו את פירה לקערה ומערבבים בביצה, גבינה, טימין, מרווה, מלח, פלפל לבן ואגוז מוסקט.
מוסיפים קמח, ואז ללוש בעדינות בצק ביד 1 דקה (זה יהיה רך ומעט דביק).
להפוך את הבצק על קרש חיתוך מקומח לחתוך 3 מנות. בעדינות לגלגל כל חלק לתוך יומן ארוך על 3/4 אינץ ' עבה.
חותכים כל יומן לחתיכות 3/4 אינץ ' עם סכין מקומח.
לחץ על חתיכת בצק כנגד קוצים של מזלג מקומח ודחוף עם אגודל מקומח בתנועה קדימה לקראת סוף הקוצים, ומאפשר לניוקי ליפול ממזלג על מגבת מטבח מקומטת. חזור עם חתיכות שנותרו של בצק.
מבשלים רגלי ברווז, צד העור למטה, בקבוצות במחבת כבדה גדולה על חום מתון, מפנה פעם אחת, עד השחמה וכמה שומן הוא שניתנו, על 5 דקות.
להעביר ברווז לניקוי קרש חיתוך, ואז להשליך את כל אבל 1 כף שומן מ מחבת, הזמנת מחבת.
כאשר ברווז הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, להיפטר עור ועצמות, ואז למשוך בשר לתוך 1/4 אינץ ' עבה חתיכות.
ממיסים 3 כפות חמאה במחבת כבדה 12 אינץ ' ולהסיר מחום. לבשל ניוקי ב 3 קבוצות בסיר 6 ליטר של מים מלוחים רותחים, ערבוב מדי פעם, עד המרכזים מבושלים דרך, כ 3 דקות. (ניוקי יהיה לצוף למעלה לאחר כ 1 1/2 דקות.)
להעביר כמו מבושל עם כפית מחוררת לחמאה במחבת.
ממיסים את הנותרים 2 כפות חמאה בסיר כבד 3-4 ליטר על חום מתון, ולאחר מכן מערבבים בצ ' ארד ומלח. לבשל, מכוסה, רק עד נבול, 2 עד 3 דקות.
בעוד chard הוא נבול, חום שמורות שומן ברווז במחבת על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, אז ברווז sauté, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה קלה, 2 עד 3 דקות.
הוסף chard, כולל כל נוזל בישול, וברווז לניוקי ולבשל על חום מתון, זורק בעדינות, עד מחומם דרך.
* מחית תפוחי אדמה סקווש יכול להתבצע 1 יום קדימה, מקורר לחלוטין, ואז מקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני שתמשיך.