קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות44
מגזין

ניוקי סקווש Butternut עם קונפי ברווז ו Chard שוויצרי

ניוקי סקווש Butternut עם קונפי ברווז ו Chard שוויצרי
ניוקי דלעת סקווש עם קונפי ברווז ו Chard שוויצרי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 578 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. מתכון זה מ Epicurious יש 2 אוהדים. גשו לסופר וקנו פקורינו רומנו, חמאה, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 82% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: ניוקי סקווש Butternut עם קונפי ברווז ו Chard שוויצרי, דלורית צלויה וכריך שוויצרי, ו דלעת סקווש, Chard שוויצרי ריזוטו תפוחים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 260°.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מסדרים חצאי סקווש, חותכים צדדים למטה, במחבת אפייה רדודה משומנת ומכניסים תפוחי אדמה לצד. ירקות צלויים באמצע התנור עד הדלעת מכרז, כ -25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
תפוח אדמהתפוח אדמה
סקוושסקווש
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
3
העברת סקווש ללוח חיתוך ותפוחי אדמה למתלה בתנור, ולאחר מכן להמשיך לצלות תפוחי אדמה עד במכרז, כ 12 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
סקוושסקווש
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
תנורתנור
4
כאשר קר מספיק כדי להתמודד, לגרד בשר מ סקווש, להשליך את העור, ואז להכריח את הבשר דרך ricer לתוך קערה. למדוד את פירה 3/4 כוס ולשים בקערה אחרת (שארית מילואים לשימוש אחר).
מרכיבים שתצטרך
סקוושסקווש
ציוד שתשתמש בו
Ricer תפוחי אדמהRicer תפוחי אדמה
קערהקערה
5
הסר את העור מתפוחי אדמה בעוד בשר חם בכוח דרך ricer לתוך קערה עם סקווש.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
סקוושסקווש
ציוד שתשתמש בו
Ricer תפוחי אדמהRicer תפוחי אדמה
קערהקערה
6
מורחים מחית תפוחי אדמה סקווש במחבת אפייה רדודה אחרת להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מורחיםמורחים
סקוושסקווש
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
החזירו את פירה לקערה ומערבבים בביצה, גבינה, טימין, מרווה, מלח, פלפל לבן ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
פלפל לבןפלפל לבן
גבינהגבינה
מוסקטמוסקט
טימיןטימין
מרווהמרווה
מלחמלח
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
מוסיפים קמח, ואז ללוש בעדינות בצק ביד 1 דקה (זה יהיה רך ומעט דביק).
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
9
להפוך את הבצק על קרש חיתוך מקומח לחתוך 3 מנות. בעדינות לגלגל כל חלק לתוך יומן ארוך על 3/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
10
חותכים כל יומן לחתיכות 3/4 אינץ ' עם סכין מקומח.
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
11
לחץ על חתיכת בצק כנגד קוצים של מזלג מקומח ודחוף עם אגודל מקומח בתנועה קדימה לקראת סוף הקוצים, ומאפשר לניוקי ליפול ממזלג על מגבת מטבח מקומטת. חזור עם חתיכות שנותרו של בצק.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
1
מבשלים רגלי ברווז, צד העור למטה, בקבוצות במחבת כבדה גדולה על חום מתון, מפנה פעם אחת, עד השחמה וכמה שומן הוא שניתנו, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
להעביר ברווז לניקוי קרש חיתוך, ואז להשליך את כל אבל 1 כף שומן מ מחבת, הזמנת מחבת.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
מחבתמחבת
3
כאשר ברווז הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, להיפטר עור ועצמות, ואז למשוך בשר לתוך 1/4 אינץ ' עבה חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
בשרבשר
1
ממיסים 3 כפות חמאה במחבת כבדה 12 אינץ ' ולהסיר מחום. לבשל ניוקי ב 3 קבוצות בסיר 6 ליטר של מים מלוחים רותחים, ערבוב מדי פעם, עד המרכזים מבושלים דרך, כ 3 דקות. (ניוקי יהיה לצוף למעלה לאחר כ 1 1/2 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
חמאהחמאה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
סירסיר
2
להעביר כמו מבושל עם כפית מחוררת לחמאה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מחבתמחבת
3
ממיסים את הנותרים 2 כפות חמאה בסיר כבד 3-4 ליטר על חום מתון, ולאחר מכן מערבבים בצ ' ארד ומלח. לבשל, מכוסה, רק עד נבול, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
Chard שוויצריChard שוויצרי
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
בעוד chard הוא נבול, חום שמורות שומן ברווז במחבת על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, אז ברווז sauté, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה קלה, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שומן ברווזשומן ברווז
Chard שוויצריChard שוויצרי
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
הוסף chard, כולל כל נוזל בישול, וברווז לניוקי ולבשל על חום מתון, זורק בעדינות, עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
Chard שוויצריChard שוויצרי
ברווז שלםברווז שלם
6
מגישים מפוזר עם גבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
1
* מחית תפוחי אדמה סקווש יכול להתבצע 1 יום קדימה, מקורר לחלוטין, ואז מקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני שתמשיך.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
סקוושסקווש