קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות33
מגזין

ניוקי עם רוטב עגבניות חריף

ניוקי עם רוטב עגבניות חריף
תשכחו לצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם חושקים באוכל ים תיכוני. נסו להכין ניוקי עם רוטב עגבניות חריף בבית. מתכון זה מכסה 24% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 13 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל 392 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-11 יגידו שהוא הגיע למקום. המתכון הזה של Foodnetwork דורש פלפל, שמן זית, חומץ יין אדום ופתיתי צ'ילי. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-50 דקות. עם ציון ספונקולרי של 89%, המנה הזו מרהיבה. נסו ניוקי עם רוטב עגבניות חריף, ניוקי עם רוטב עגבניות וניוקי עם רוטב עגבניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
אופים תפוחי אדמה בתנור של 350 מעלות F עד שהם רכים. כשהם מתקררים מספיק כדי להתמודד, שולפים את החלק הפנימי ומכניסים למחטב כדי להסיר גושים. בקערה קטנה מערבבים את הביצה, המלח ואגוז המוסקט. על משטח עבודה מקומח קלות תולים את תפוחי האדמה יוצרים גומה במרכז.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים (בערך 4)תפוחי אדמה רדומים (בערך 4)
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
בצל צהוב, קצוץ גס לחתיכות אחידותבצל צהוב, קצוץ גס לחתיכות אחידות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
Ricer תפוחי אדמהRicer תפוחי אדמה
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
3
יוצקים פנימה את תערובת הביצים ואז, בעזרת האצבעות או מזלג, מתחילים לערבב את הביצים לתוך תפוחי האדמה פועלים מבחוץ פנימה כדי לא לשבור את ה"גמל". כשהביצים מתאחדות בערך, מתחילים לפזר מעט מהקמח והגבינה על תפוחי האדמה, ממשיכים ללוש קלות, מאחדים את התערובת ומוסיפים עוד קמח לפי הצורך כדי ליצור בצק גמיש. ברגע שהבצק כבר לא דביק הבצק מוכן. חשוב לא לעבוד יתר על המידה על הבצק ויוצר גלוטן המעניק לבצק מרקם צפוף. עבודה מהירה וקלילה תעניק לכם ניוקי קליל ואוורירי. מפזרים את הלוח בקמח ומגלגלים 1/4 מהבצק לחבל ארוך בעובי של כ-1 סנטימטר.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ניוקיניוקי
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
4
חותכים לחלקים בגודל אגודל ומניחים בצד, מערבבים עם מעט קמח כדי למנוע מהם להיצמד. חוזרים על הפעולה עם שאר חלקי הבצק. בעזרת גב מזלג לוקחים כל ניוקי ומגלגלים בעדינות על השיניים על ידי לחיצה קלה עם האגודל ומאפשרים לניוקי ליפול מהמזלג. מרתיחים ניוקי בסיר גדול עם מים מומלחים עד שהם צפים. כשהם צפים הם גמורים.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
מוציאים ומערבבים מיד עם רוטב עגבניות חריף.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
6
מקשטים בעלי בזיליקום קרועים וגבינה נוספת.;
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
7
בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה מוסיפים שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
מוסיפים בצל ומטגנים עד לריכוך, כ-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
9
מוסיפים שום ומטגנים עד לריח.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
10
מוסיפים אורגנו, פתיתי צ'ילי ורסק עגבניות, מערבבים עד לאיחוד ומדביקים לתערובת כדקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
11
מוסיפים יין אדום תוך כדי ערבוב עד כמעט אידוי מוחלט. מתבלים במלח כשר, פלפל, לפי הטעם, ועגבניות בעזרת גב כף לפירוק העגבניות. מביאים לרתיחה ואז מנמיכים לרתיחה ומניחים להתבשל כ-20 דקות. טועמים את הרוטב ומוסיפים חומץ ביין אדום, גבינה ועוד מלח ופלפל, אם צריך. אם תרצה, תוכל לטהר את הרוטב בשלב זה באמצעות בלנדר טבילה או לשמור אותו שמנמן.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
12
מגישים עם ניוקי.;
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי

מרכיבים

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו הם הבחירות המובילות שלי לניוקי. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. Famille Vincent Cremant de Bourgogne עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-24 דולר לבקבוק.
Famille Vincent Cremant de Bourgogne
Famille Vincent Cremant de Bourgogne
מענבי השרדונה נוצץ זה מעניק ברית לרעננות, גוף וחלקות. הקרמנט ברוט יבש ומציע בועות עדינות (1.5 מיליון/30 דקות - ספרנו אותן אבל אתם לא חייבים להאמין לי בשביל זה!), רמזים לפרחים באף, פריכים ופירותיים בחך. זוהי קלאסיקה נהדרת לכל אירוע חגיגי.