Transfer to a parchment-lined baking sheet and place another baking sheet on top.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
Bake until golden and cooked through, 15 to 18 minutes.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
5
Remove top baking sheet from pastry and transfer pastry to a rack to cool completely.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
6
While pastry cools, beat heavy cream with an electric mixer until it just holds
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
7
soft peaks. Fold in sour cream gently but thoroughly.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
8
Meanwhile, cook sugar in a dry large heavy skillet over medium heat until it begins to melt, then continue to cook, stirring with a fork, until it is completely melted and golden. Stir in reserved pear syrup and boil, stirring, until thickened,
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
להתיז תמצית וניל
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
3 to 5 minutes. Stir in pears.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
10
Remove from heat and swirl in butter until combined.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
11
Cut pastry into 8 rectangles with a large knife.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
12
Place half of rectangles on 4 serving plates.
13
Spread cream mixture over pastry, then spoon pears with caramel over top.