קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות12
מגזין

נקניק-ברוקולי פאף פנקייק

נקניק-ברוקולי פאף פנקייק
פנקייק בצק-ברוקולי עשוי להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 497 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן כל אחד. זה מובא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לך גבינת צ'דר, חלב, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. וזה טוב. נסו ברוקולי-חזיר פאף פנקייק, פנקייק מנפח תפוח-נקניק, ו פנקייק עלים חזיר & אספרגוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים חמאה בכוס 9-in. צלחת עוגה; מניחים בתנור 400° במשך 2-3 דקות או עד החמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
הסר מהתנור. בקערה, להקציף חלב, קמח, ביצים ומלח עד חלקה; לשפוך לתוך צלחת עוגה חמה.
מרכיבים שתצטרך
קיצור טבעיקיצור טבעי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
3
אופים ב 400° במשך 25 דקות או עד נפוח וזהב. בינתיים, במחבת, פטריות מטוגנות ובצל בחמאה עד רך; להסיר ולהניח בצד. באותו מחבת, לבשל נקניק מעל חום בינוני עד כבר לא ורוד; לנקז. מערבבים ברוקולי ואורז הם רכים. מערבבים בתערובת פטריות וגבינה. מכסים וחמים כאשר פנקייק מוסר מהתנור, מיד מילוי כפית למרכז ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'