נקניק וגבינה מניקוטי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל נקניקיות וגבינה מניקוטי. מנה זו מכילה סביב 33 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 711 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עגבניות משומר, נקניקיות, מיכל אחד 15 אונקיה גבינת ריקוטה חלב, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו נקניק גבינה מניקוטי, מניקוטי עם נקניק איטלקי ורוטב גבינת שמנת, ו נקניק מניקוטי (מתכונים דומים).
הוראות
פירס כל נקניק מספר פעמים עם קצה הסכין.
מניחים נקניקיות בסיר גדול כבד; מוסיפים בצל. כיסוי; לבשל על אש בינונית-נמוכה 5 דקות. הפוך נקניקיות מעל; מערבבים בצל. מכסים וממשיכים לבשל עד נקניקיות לשחרר קצת שומן ובצל מתחיל צבע, על 5 דקות. לחשוף; להגדיל את החום בינוני.
מוסיפים יין ומבשלים עד היין מתאדה ובצל זהוב, ערבוב לעתים קרובות, על 5 דקות.
להתאים טחנת מזון ישירות על מחבת.
מוסיפים עגבניות עם מיצים ומחית דרך טחנה למחבת, משאירים רק זרעים מאחורי וגירוד כל עיסת העגבניות מהחלק התחתון של טחנת מזון למחבת; או עגבניות מחית עם מיצים במעבד, ואז מסננים את הזרעים ומוסיפים מחית למחבת.
מוסיפים פלפל אדום מרוסק. מבשלים בעדינות רבה על אש נמוכה עד רוטב מתעבה ומפחית כדי scant 2 כוסות, ערבוב רוטב ולהפוך נקניקיות מדי פעם, על 1 שעה 15 דקות.
מוסיפים בזיליקום מרוסק ורוטב רותח 5 דקות יותר. באמצעות מלקחיים, להעביר נקניקיות לצלחת וקריר. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מניחים ריקוטה בקערה בינונית.
מערבבים בקוביות פרובולון, 2 כפות פרמזן מגורר, ופלפל שחור.
חותכים נקניקיות לקוביות 1/4 אינץ'; מערבבים לתוך תערובת גבינה. מילוי העונה לפי הטעם במלח. (רוטב ומילוי ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים בנפרד ומקררים.)
קוק מניקוטי בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד עדיין קצת מוצק לנשוך ועל 3/4 מבושל, על 7 דקות (בהתאם למותג). באמצעות מלקחיים, בזהירות להעביר manicotti מן הסיר לסדין מצופה בנייר כסף אפייה מגניב.
מברשת שמן זית על החלק התחתון של צלחת אפיית זכוכית 13x9x2 אינץ'; להפיץ רוטב 3 כפות מעל. באמצעות כפית, למלא כל אחד 12 manicotti עם כ 1/3 כוס גבינה-תערובת נקניק. מסדרים פסטה ממולאת בשכבה אחת בצלחת מוכנה וברוטב כף שנותר. (ניתן לבצע 2 שעות קדימה. מכסים בניילון נצמד; מניחים לעמוד בטמפרטורת החדר.)
מפזרים הנותרים 3/4 כוס פרמזן על גבי רוטב.
אופים מניקוטי חשוף עד מחומם דרך ורוטב מבעבע על תחתית המנה, על 20 דקות.
בואו מניקוטי לעמוד 5 דקות לשרת.