נקניק ופלפלים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל נקניק ופלפלים. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 402 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם פלפל, שיני שום, נקניק הודו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: נקניק ופלפלים, נקניק, פלפלים ועוד, ו נקניק הודו ופלפלים.
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
הוסף נקניק למחבת; לבשל 8 דקות או עד השחמה קלה, מפנה מדי פעם.
חותכים נקניק לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
נגב מחבת עם מגבות נייר; חלוק עם ספריי בישול.
מניחים מחבת מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים פלפלים; מטגנים 6 דקות.
להוסיף נקניק; לטגן 2 דקות.
מוסיפים רוטב; מביאים לרתיחה. להפחית את החום; לבשל 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיף מוצרלה, ערבוב עד נמס.
מניחים 1 כוס פסטה בכל אחד 6 קערות רדודות; כפית על 1 כוס נקניק תערובת על כל מנה.
מפזרים כל מנה עם 1 כפית פרמזן.