נקניק, לחם וכבד עוף Spiedini
צריך מנה עיקרית ללא חלב? נקניק, לחם ועוף כבד Spiedini יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. מנה אחת מכילה 806 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 56 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות אם יש לכם שמן זית, לחם כפרי פריך, רוזמרין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גרגרי ערער אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות ג'ין וטוניק כקינוח. נסו נקניק, שאור ופלפל בל Spiedini, מבשלים את הספר: נקניק חזיר Spiedini עם בוקונצ'יני ועגבניות שרי, ו כבד Pâté – מוס כבד עוף המשי והקרימי ביותר אי פעם (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, לשלב 1/4 כוס השמן עם היין, שום, רוזמרין, גרגרי ערער וכבדי עוף. מתבלים במלח ופלפל ומניחים לעמוד בטמפרטורת החדר למשך שעה אחת.
בינתיים, בסיר של מים רותחים, לבשל את הנקניקיות על חום גבוה עד מבושל דרך, 10 דקות; בואו להתקרר מעט.
תדליק גריל. בשישה שיפודים ארוכים 14 אינץ', לסירוגין להשחיל את הנקניקיות, לחם וכבדים מאוד רופף, הצבת עלה דפנה בין כל חתיכה. הקפד להשאיר קצת מקום בין כל חתיכה אפילו לבישול.
מברשת שיפודים עם הנותרים 1/4 כוס שמן זית וחלק המרינדה וגריל על חום נמוך בינוני, פונה לעתים קרובות, עד כבד עוף מבושלים ואת קוביות הלחם ונקניקיות הם חרוך קלות, על 10 דקות.