נקניק מעושן עם פנה וירקות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה משמש 5. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 31 גרם חלבון, 39 גרם שומן, ובסך הכל 688 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ טעם הבית דורש שמן זית, מלח, פסטה פנה ומים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 64%. מתכונים דומים: נקניק מעושן וירקות, פנה ונקניק מעושן, ו פנה ונקניק מעושן.
הוראות
1
מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה. בינתיים, במחבת גדולה, מטגנים פלפל ירוק ובצל בשמן עד שהוא פריך-רך.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
20 פרוסות זוקיני דקות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את הנקניקיות, העגבניות, הקישואים, התירס, המים, המלח, הבזיליקום, השום והפלפל. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, לא מכוסים, למשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
צרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס
1 בצל אדום, קוביות קטנות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
(צינור גדול)
3
מסננים פסטה; זורקים עם תערובת נקניקיות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים