בישול איטי חזיר בוטנים תאילנדי
בישול איטי חזיר בוטנים תאילנדי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 284 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לך בוטנים קלויים, שום, ליים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה האסייתית הזאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-20 דקות. נסו בישול איטי חזיר תאילנדי עם רוטב בוטנים, בישול איטי עוף בוטנים תאילנדי, ו בישול איטי עוף בוטנים תאילנדי (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל סיר איטי עם ספריי בישול.
מניחים את רצועות פלפל וצלעות חזיר לתוך סיר איטי.
יוצקים את רוטב טריאקי, חומץ, פתיתי פלפל אדומים, ושום על צלעות החזיר.
מכסים ומבשלים על נמוך עד החזיר הוא מאוד רך, 8 עד 9 שעות. לאחר מכרז, להסיר את החזיר מן הבישול האיטי, ולהקציף בחמאת בוטנים עד חלקה. להחזיר את החזיר לבישול איטי, ומבשלים 10 דקות יותר.
יוצקים לתוך מנה ומפזרים בצל ירוק ובוטנים לקישוט. לקשט עם פלחי סיד לשרת.