נקניק מתוק ופלפל קרוסטיני
נקניק מתוק ופלפל Crostini עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 8 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 335 קלוריות. אם יש לכם פלפלים, עלה דפנה, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד הכי טוב כמו מתאבן, והוא נעשה בסביבה 30 דקות. נסו נקניק איטלקי מתוק, פלפל ותפוחי אדמה אופים, פלפל מתוק & תבשיל נקניק עם כופתאות תפוחי אדמה מקורר, ו בזיליקום של Saag נסדק נקניק פלפל עם ניוקי תפוחי אדמה מתוקים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
יוצקים את הפרוסקו למחבת עמוקה ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני.
מוסיף את השום המרוסק, עלה דפנה ונקניקיות. מבשלים עד הנקניקיות מבושלים דרך, כ 15 דקות.
הסר את הנקניקיות, להזמין את נוזל הבישול, ולתת את הנקניקיות לנוח כמה דקות. מביאים את נוזל הבישול לרתיחה ומבשלים עד מופחת מעט מעובה לתוך רוטב. חותכים את הנקניקיות על ההטיה לפרוסות דקות.
בקערה קטנה, לשלב את השום הקצוץ עם כמה כפות שמן זית וכמה מלח ופלפל.
מברישים את השום והשמן על כל פרוסת באגט ואופים עד חום זהוב ופריך.
צולים את הפלפלים בתנור או מעל להבה פתוחה עד כמעט מושחר.
להעביר את הפלפלים לקערה, לכסות ולתת קיטור וקריר.
הסר את העור לחתוך לפרוסות דקות.
במחבת סאוט גדולה, מחממים 2 כפות שמן זית על אש בינונית.
מטגנים את הבצל עד שקוף, ולאחר מכן מוסיפים את הפלפלים, בזיליקום, אורגנו ותימין ומבשלים 5 דקות.
כדי להרכיב את crostini: מעל כל פרוסת לחם עם פרוסת נקניק, מברשת עם מרק פרוסקו מופחת העליון עם פלפלים ובצל.
מתכון זה נוצר על ידי מתחרה במהלך תחרות בישול. מטבחי רשת המזון לא בדקו אותו לשימוש ביתי, ולכן, אנחנו לא יכולים לעשות שום ייצוג לגבי התוצאות.