נקניק רזה-ממולאים פגזים
קליפות ממולאות נקניקיות רזות עשויות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 265 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גזר, רוטב פסטה עשב מיור, תרד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו קונכיות ממולאות בנקניקיות, קונכיות ממולאות בנקניקיות, ו נקניק אלפרדו ממולאים פגזים (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. Spray 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול. לבשל ולנקז פסטה לפי הוראות החבילה, השמטת מלח.
ב מחבת nonstick 10 אינץ', להתפורר נקניק. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד כבר לא ורוד; לנקז.
בקערה בינונית, מערבבים גבינת ריקוטה, 1 כוס של תערובת הגבינה האיטלקית, תרד ובזיליקום עד מעורב היטב. מערבבים גזר ונקניק.
מורחים על 1/2 כוס רוטב הפסטה על החלק התחתון של צלחת אפייה. כפית על 3 כפות מלא תערובת נקניק לתוך כל פגז פסטה. מסדרים פגזים, צדדים מלאים, על רוטב בתבנית אפייה.
יוצקים רוטב פסטה הנותרים על פגזים ממולאים. תרסיס 15 אינץ חתיכת נייר עם ספריי בישול; לכסות פגזים עם רדיד.
אופים 40 דקות. לחשוף; מפזרים הנותרים 1 כוס גבינה איטלקית תערובת.
אופים חשפו 5 עד 10 דקות יותר או עד גבינה מותכת.