נקניק, תפוחים ואטריות
נקניק, תפוחים ואטריות עשויים להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 876 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 43 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. 14 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם תפוחים, אטריות ביצים רחבות, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. עם כפית ציון 57%, המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: נקניק נ ' כרוב "אטריות" עם תפוחים מטוגנים, נקניק עם כרוב ותפוחים, ו תפוחים מזוגגים ונקניק.
הוראות
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על אש גבוהה. לאחר שהמים רותחים מערבבים פנימה את אטריות הביצים ומחזירים לרתיחה. מבשלים את הפסטה ללא כיסוי, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהפסטה התבשלה, אך עדיין יציבה לנגיסה, כ -5 דקות.
מסננים היטב במסננת שנקבעה בכיור.
מניחים מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה; מבשלים את הנקניקיות עד לבישול מלא, 5 עד 7 דקות.
מערבבים יחד את הסוכר והקינמון בקערה קטנה.
יוצקים את החמאה המומסת לתחתית תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'; שכבו מחצית מאטריות הביצים המבושלות לתחתית המנה; מעליו מחצית מפרוסות הנקניקיות ומחצית מפרוסות התפוחים; מפזרים כמחצית מתערובת הקינמון-סוכר מעל המנה. חזור על שכבות עם אטריות שנותרו, נקניק, תפוחים וסוכר קינמון. נקודה עם חתיכות חמאה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהתפוחים רכים, 30 עד 45 דקות.