רק כמה אנשים באמת אהבו את ההר ד ' אובר הזה. אם יש לכם סטייק סינטה עליון בקר, אבקת צ'ילי, פלפל צ' יפוטלה טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 35%, וזה די רע. ממרח בוטנים קארי (רוטב סאטה תאילנדי), סאטה בקר, ו סאטה בקר דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
בקערה קטנה שלבו את ששת המרכיבים הראשונים. הניחו בצד 1/4 כוס לצלייה.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
יוצקים את התערובת שנותרה לשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; מוסיפים את הבקר. חותם שקית ולהפוך מעיל; במקרר לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
3
מסננים וזורקים את המרינדה. השחילו בשר בקר על 12 שיפודי עץ ממתכת או ספוגים.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שיפודי עץ
4
מניחים שיפודים בשני משומנים 15 אינץ'. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. אפייה מחבתות. צולים 3-4 אינץ'. מהחום במשך 2-4 דקות מכל צד או עד שהבשר מגיע לתועלת הרצויה, ומבשל מדי פעם במרינדה שמורה.
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את טורלי גפנים ישנות זינפנדל. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-70 דולר לבקבוק.