ספגטי פיאסטה סאסי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 549 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך רוטב עגבניות, תערובת אל טאקו ישנה, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו ספגטי פיאסטה, ספגטי פיאסטה עם בשר, ו טאקו ספגטי פיאסטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
לבשל ולנקז ספגטי לפי הוראות החבילה; לכסות כדי לשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
בינתיים, במחבת 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני. מבשלים בצל ופלפל בשמן 3 עד 4 דקות, ערבוב מדי פעם, עד במכרז.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
טורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
הסר ממחבת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים בשר לאותו מחבת. לבשל 8 עד 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד מבושל היטב; לנקז.