עוגת ארנב הפסחא
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים,אז נסו את עוגת ארנב הפסחא. מנה אחת מכילה 590 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 14 מנות סועדים. אם יש לכם ביסקוטי, תמצית ונילן, ציפוי קישוט ורוד ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 13 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. חג הפסחא יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 13%. הציון הזה לא כל כך גדול. נסו עוגת ארנב הפסחא, עוגת גזר ארנב הפסחא, ו עוגת ארנב פסחא שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
שלב את הסוכר, החמאה והמלח בקערה של מערבל מעמד המצויד בחיבור ההנעה (או בקערה גדולה אם משתמשים במיקסר חשמלי ידני).
מערבבים במהירות נמוכה עד לשילוב בעיקר.
מוסיפים את הווניל, מגבירים את המהירות לגובה בינוני ומערבבים לתערובת אחידה. התאם את העקביות עם חלב עד שהציפוי קל למריחה.
מורחים שכבה דקה של ציפוי (בערך 2/3 כוס) בצד השטוח של שכבת עוגה אחת ומעליהם הצד השטוח של שכבת העוגה השנייה. מודדים 5 אינץ ' על החלק העליון של העוגה וחותכים דרך השכבות ויוצרים 2 חתיכות שכבות בגדלים מעט שונים.
הניחו את חתיכת העוגה הגדולה יותר חתוכה כלפי מטה על מגש גדול או לוח עוגה. אם משתמשים בלוח עוגה מלבני, הניחו את הנתח הגדול יותר כך שהקצוות הארוכים יהיו מקבילים לקצוות הארוכים של הלוח. זה הגוף של הארנב.
חותכים את חתיכת העוגה הקטנה יותר לשניים לרוחב, כך שיהיו לכם 2 טריזים בשכבות.
הניחו טריז אחד מול הגוף, כאשר צד שטוח אחד על הלוח והצד השטוח השני כנגד הגוף. הצד המעוקל יהיה למעלה. קח סכין משוננת וסובב את הקצוות החדים על הראש.
חותכים את קצה (האף) בזווית של 45 מעלות. שמרו את כל השאריות בקערה.
הפרד את שכבות טריז העוגה שנותר. אלה יהיו הרגליים האחוריות. סובב את הקצוות החדים של טריזי העוגה בעזרת הסכין שלך והוסף לקערת הגרוטאות.
הניחו חתיכה אחת מכל צד של הארנב, כאשר צד אחד שטוח כלפי מטה והצד השטוח השני פונה קדימה (הצד העגול לכיוון החלק האחורי של הארנב), בערך 1 אינץ ' מקצה גוף הארנב.
מערבבים את שאריות העוגה בקערה בעזרת מזלג עד למחית ואז אורזים לכדור בידיים.
מניחים את הכדור מאחורי הגוף של באני לדבוק עם טיפה של זיגוג. זה הזנב של הארנב.
פרוסט הארנב כולו, זנב וכל, באמצעות 2 עד 3 כוסות של הציפוי, שמירה על הגדרה כלשהי עם חלקי הארנב וציפוי יותר בנדיבות סביב כל קצוות חדים לתת מבט מעוגל לחלקי הארנב.
מפזרים את הארנב עם הקוקוס לכיסוי מלא. בעדינות ללטף לדבוק.
הכנס את הביסקוטי בין הראש לגוף, לחץ לתוך העוגה כדי לאבטח אותם. אלה האוזניים.
הניחו את בסיס האוזניים צמודות זו לזו במרכז הראש וזוו אותן החוצה. כפור את החלק הקדמי של כל ביסקוטי עם מעט ציפוי. לאחר מכן, באמצעות הדובדבן לקשט ורוד, כפור רצועה קטנה יותר במרכז כל ביסקוטי, יורד למקום שבו האוזניים לפגוש את הראש אבל לא הולך כל הדרך למעלה.
כדי להפוך את הפנים, לחץ על שעועית ג ' לי שחור לתוך כל צד של הראש עבור העיניים.
חותכים את אחד המרשמלו ל -3 עיגולים, זורקים את החלק האמצעי ולוחצים על 2 עיגולי הקצה, חותכים את הצדדים פנימה, אל קדמת הפנים ללחיי הארנב. דחפו את חצאי שעועית הג ' לי הלבנה לפנים שמתחת ללחיים, בצדדים עגולים החוצה, לשיניים.
הניחו את שעועית הג ' לי הוורודה מעל לאף.
גלגל את גלגל הליקריץ וחתוך 2 חלקים, כל אחד באורך של כ -1 1/2 סנטימטרים. עבור כל חתיכה, מקלפים את הרצועות זה מזה באמצע הדרך ואז חותכים כל רצועה מופרדת לשניים לאורך כך שבסופו של דבר חתיכה נראית קצת כמו מטאטא. חזור על הפעולה עם חתיכת הליקריץ השנייה. תוחבים כל חתיכה, עם טיפת זיגוג, מאחורי לחי מרשמלו, כשהקצוות החתוכים פונים כלפי שפם.
חותכים את המרשמלו השני לחצי לאורכו. יוצרים 3 חריצים בכל מחצית, עוברים בערך באמצע הדרך (אלה האצבעות), ומניחים מול הרגליים לרגלי הארנב. דבק את החלק התחתון של הרגליים עם זיגוג במידת הצורך.