סביבונים מרשמלו חנוכה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סביבונים מרשמלו חנוכה. מנה אחת מכילה 241 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו נשיקות שוקולד, שוקולד חלב, מרשמלו ענק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו סביבונים מרשמלו אכילים משוקולד, סופגנייה (סופגניות חנוכה) עם מילוי מרשמלו, ו סביבונים ממתקים (מתכונים דומים).
הוראות
קו גיליון אפייה עם נייר שעווה או קלף.
בדוד כפול או קערה בטוחה במיקרוגל, להמיס את שבבי שוקולד או ממתקים נמס על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות כדי למנוע חריכה.
חנית כל מרשמלו עם מקל בייגלה, לוודא שהוא הולך על 3/4 של הדרך לתוך המרשמלו. טובלים את התחתית של נשיקת שוקולד או nonpareil לתוך השוקולד המומס ומדביקים אותו לקצה השני של המרשמלו.
מניחים אותו על צידו על נייר שעווה להגדיר. חזור עם שאר המרשמלו.
שים אותם במקרר במשך 15-30 דקות כדי להבטיח כי הרכיבים דבקו.
לחמם בעדינות את השוקולד כך שהוא רך melty שוב. שימוש במקל הבייגלה כידית, לטבול אחד הפינוקים שלך לתוך השוקולד, כך שהוא מצופה עד החלק העליון של המרשמלו.
מניחים על תבנית אפייה מרופדת; לחזור עם שאר המרשמלו. הערה: צד אחד יישאר שטוח מעט, אבל זה בסדר-זה עושה אותם קל יותר להציג בכל מקרה.
באמצעות ציפוי לבן לקשט, להוסיף אותיות עבריות לצדדים של הסביבונים. אני מוצא כי עבור מתחילים, סמל "חציר", אשר דומה במעורפל את סימן pi, הוא הכי קל לצייר. כמובן, אתה תמיד יכול לקשט אותם עם מגן דוד או תמונת פתית שלג, גם אם לא מבחינה טכנית סביבון מדויק.
בואו הסביבונים להגדיר במשך כ -30 דקות לפני ההגשה.