זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם יש לכם בצל, עגבניות, צ'יפס טורטייה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. עם כפית נסו "דון סביצ' ה " ו "סביצ' ה מטבח פרואני " ספר בישול, Ceviche de Camarón con Coco (Ceviche שרימפס קוקוס), ו סביצ'ה דה מנגו (סביצ' ה מנגו) מסביצ'ה: מטבח פרואני (מתכונים דומים).
הוראות
1
בצלחת תבשיל לא תגובתי, או פירקס או קרמיקה, מניחים את הדגים, בצל, עגבניות, צ ' ילי, מלח, טבסקו, ואורגנו. מכסים עם לימון ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פחיות) מרק עוף דל נתרן
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
20 פרוסות זוקיני דקות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
2
בואו לשבת מכוסה במקרר במשך שעה, ולאחר מכן מערבבים, לוודא יותר מהדגים נחשפים ליים חומצי ומיצי לימון.
מרכיבים שתצטרך
קליפות מלימון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
3
בואו לשבת במשך כמה שעות, נותן זמן לטעמים להתמזג. במהלך תהליך השריה, הדגים ישתנו מאפור ורדרד שקוף, לצבע לבן ואטום.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4
מגישים עם כוסברה קצוצה ופרוסות אבוקדו עם טורטיות מחוממות לטאקו סביצ 'ה או עם צ' יפס טורטייה.