סביצ'ה דגים פרואני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 31 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 290 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 4 . מתכון לאוהדים של אוכל דרום אמריקאי. אם יש לך aji amarillo, שום, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 92% וזה נהדר. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סביצ'ה דגים פרואני, סביצ'ה דגים בסגנון פרואני קלאסי, ו "דון סביצ' ה " ו "סביצ' ה מטבח פרואני " ספר בישול.
הוראות
1
יש גריל משומן מראש וחומם מראש בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
2
מניחים דגים בקערה לא תגובתית.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים 3 כוסות מים צוננים לדגים ושוטפים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4
מסננים מים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
5
מוסיפים בצל למים צוננים שנותרים ונותנים להשרות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן
6
בינתיים, מניחים aji, שום, וקורט של מלח במרגמה ועלי. לטחון כדי להפוך את הדבק.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Menage פינו גריג ' יו Limelight טרואה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 11 דולר לבקבוק.