המתכון קיץ סביצ'ה מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומתאים לאוהבי מזון דרום אמריקאי. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 618 קלוריות, 70 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. מתכון זה מ Food52 יש 13 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו כוסברה, מלח ופלפל, פלפל חריף, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב לימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח גרניטה כקינוח. מתכונים דומים: "דון סביצ' ה " ו "סביצ' ה מטבח פרואני " ספר בישול, Ceviche de Camarón con Coco (Ceviche שרימפס קוקוס), ו סביצ'ה דה מנגו (סביצ' ה מנגו) מסביצ'ה: מטבח פרואני.
הוראות
1
חותכים דגים לקוביות משוטחות, בערך 3/4 " בצד.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
2
מערבבים בקערה עם מיץ לימון, בצל, פלפל, ומלח (לפי הטעם, על 2 כפיות של פתיתי מלדון בסגנון). ודא הדג הוא מכוסה היטב, ואת המקום במקרר כדי לרפא בזמן שאתה מכין את השאר. זמן הריפוי הכולל צריך להיות כ 15 דקות, ערבוב כל 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף
8 (U-12) שרימפס
20 פרוסות זוקיני דקות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
בעוד מרפא דגים, לשלב את העגבניות, מלפפון, אבטיח, כוסברה, ושמן בקערה.
מרכיבים שתצטרך
אבטיח
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
1-1/2 אונקיות. ג'ין
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
תוסיף קצת מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
5
מערבבים בעדינות אבל ביסודיות.
6
לאחר שהדג נרפא (כל המשטחים החיצוניים צריכים להיות לבנים ולהופיע "מבושל;" הדגים צריכים להיות באיכות סושי), להעביר אותו יחד עם תערובת הסיד לקערת ההגשה הסופית. אל תהסס להחזיק בחזרה חלק ממיץ הסיד, אשר עשוי להיראות מוגזם. אם אתה מעדיף להיות זהיר יותר, אתה יכול לרפא את הדגים במשך זמן רב יותר מיץ לימון במקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
יוצקים את תערובת העגבניות על הדגים ומערבבים בעדינות אך ביסודיות לשלב היטב.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
8
מגישים מיד, אם תרצה עם אוכל פריך, עמילני. חטיפי תירס יהיו ברורים, אבל פין קריספ הוא המועדף עלינו. לשתות בירה לבנה עם לימון עם זה להרגשה נירוונה הקיץ המלאה.