סוליה ברוטב חמאה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 887 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 77 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. . גשו לסופר וקנו חמאה, מרק עוף, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו סול עם רוטב לימון-חמאה, סול עם רוטב טרגון-חמאה, ו סול מונייר עם רוטב גלידת חמאה משחימה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מטבלים פילה בביצה מוכה, ואז בפירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ביצה
2
בטיגון חשמלי, שמן חום ל 375 מעלות F (190 מעלות C). מטגנים דגים עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
דגים
שמן בישול
3
להעביר צלחת, ולשמור על חם.
4
בסיר קטן, להמס חמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
5
להוסיף שום, ו לטגן במשך 1 עד 2 דקות. מערבבים במרק עוף, יין ומיץ לימון; מביאים לרתיחה. מתבלים במלח ופלפל.
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Tangent Paragon יקב פינו גרי. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.