סוליה פריכה מטוגנת במחבת
סוליה פריכה מטוגנת במחבת עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 34 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 383 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, שמן זית, קורניתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו סוליה מטוגנת במחבת עם מלפפון וסלסה עגבניות, כרוב ניצנים מוקפץ מטוגן עם סוליה יבשה, ו סוליית פטראל מטוגנת במחבת עם סוקוטש של סקווש קיץ ותירס (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים ביצים בקערה רדודה.
מערבבים את ארבעת המרכיבים הבאים בקערה אחרת. להפוך חתיכות של דגים בפירורים, ואז ביצים ושוב בפירורים, לטפוח על פירורים.
חום 1 כף. כל שמן וחמאה במחבת nonstick 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה. כאשר חמאה מומסת, להוסיף 2 חתיכות של דגים ומבשלים, הופך פעם אחת, עד הזהב, על 6 דקות.
מוסיפים שמן וחמאה למחבת וחוזרים עם שאר הדגים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט גרי של סקייפול עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.