סופגניות עוגה בסיסיות
סופגניות עוגה בסיסיות עשויות להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 280 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, אגוז מוסקט, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו סופגניות עוגה, M & M סופגניות עוגה, ו סופגניות עוגה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, לשלב את הקמח, אבקת אפייה, מלח, אגוז מוסקט, וסוכר. להתמזג במהירות נמוכה.
מוסיפים את החמאה ומערבבים במהירות בינונית-נמוכה. התערובת צריכה להידמות חול גס.
בקערה נפרדת, לשלב את הביצה, 1/4 כוס חלב, יוגורט, וניל. עם ריצת המיקסר, לאט לשפוך את החומרים הרטובים לתוך תערובת קמח חמאה. לגרד את הצדדים של הקערה ולערבב במשך 20 שניות.
מערבבים בחלב שנותר, קצת בכל פעם, עד הבלילה מקלות לצדדים של הקערה. הבלילה צריכה להיות חלקה, עבה, כף, דומה בצק עוגיות לח. ייתכן שלא תצטרך את כל החלב. מכסים בניילון נצמד ונותנים מנוחה ל-15 עד 20 דקות.
חום לפחות 2 אינץ ' של שמן בסיר עם תחתית כבדה עד מדחום עמוק שומן רושם 182°.
עבור סופגניות מסורתיות, למלא שקית צנרת מצויד קצה עגול 1/3 אינץ'. לחשב כמה סופגניות 3 אינץ יכול לטגן בסיר שלך בבת אחת. גריז 4 על 4 אינץ 'קלף מרובע עבור כל צינור טבעת בקוטר 3 אינץ' על כל ריבוע. בזהירות לשים אחד בשמן, צד קלף למעלה.
הסר את הקלף עם מלקחיים וחזור עם עוד כמה טבעות, להיזהר לא overfill את המחבת. מבשלים 1 עד 2 דקות בכל צד, או עד חום זהוב בהיר. עבור drop doughnuts, פשוט טיפה כף בגודל dollops ישירות לתוך השמן ומטגנים במשך כ 45 שניות לכל צד, או עד חום זהוב בהיר.
הסר עם כפית מחוררת ולנקז על מגבת נייר. חזור עם הבלילה שנותרה.
בואו להתקרר רק מעט לפני זיגוג ואכילה.
Reprinted with permission from Doughnuts by Lara Ferroni, © 2010 Sasquatch Books