Sopa de Torrejas (בשר קולומביאני ומרק Fritters) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 1261 קלוריות, 83 גרם חלבון ו 87g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 165 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם גזר, כוסברה, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. מתכון זה אופייני למטבח הדרום אמריקאי. נסו Sopa de Orjas (מרק אורז קולומביאני), מרק פלנטיין קולומביאני (Sopa de Platano), ו מרק עדשים בסגנון קולומביאני (SOPA DE LENTEJAS) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים סיר מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים את הבשר, בשר בקר, גזר, אלינוס, טימין וסזון גויה, מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך.
מרכיבים שתצטרך
מלאי בשר
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
Sazon Completa
2 כוסות שיני שום
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3
תן לזה להתבשל במשך 40 דקות.
1
חום שמן 325 מעלות F.In קערה בינונית, לשלב קמח, אבקת אפייה, כמון, פפריקה, מלח, פלפל ו sazon גויה. בקערה קטנה, לשלב חלב וביצים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
8 (U-12) שרימפס
¼ כפית אורגנו
לוראן מטבח מקצועי®
Sazon Completa
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים תערובת חלב לתערובת הקמח, מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
3
יוצקים שמן לעומק של 2 אינץ ' במחבת. טיפה על ידי כפות לתוך שמן חם. מבשלים 2 עד 4 דקות, או עד הזהב, פונה פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
ניקוז על מגבות נייר. הגדר aside.To מגישים: מצקת את המרק בקערה. מסדרים את הטוגנים במרכז המרק.