קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מגזין

סופלה שוקולד עם אספרסו קרם אנגלייז

סופלה שוקולד עם אספרסו קרם אנגלייז
סופלה שוקולד עם אספרסו קרם אנגלייז דורש על 1 שעה ו -40 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 665 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 43 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר, חלב, שמנת, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש באבקת האספרסו המיידית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אספרסו גרניטה כקינוח. זה מושלם עבור יום ולנטין. עם כפית ציון של 46% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: עוגות סופלה שוקולד עשירות עם קרם אנגלייז, אספרסו קרם אנגלייז, ו סופלה זנגביל עם מייפל קרם אנגלייז.

הוראות

1
מחממים התנור ל 375 מעלות F ולהסיר את מתלה התנור העליון. הכן 6 (8-אונקיה) כוסות קפה או ramekins עם צדדים ישרים (או צלחת סופלה 2 ליטר) על ידי משומן עם חמאה וציפוי עם סוכר מגורען, לשפוך כל עודף. החמאה והסוכר ישמרו על הסופלה מלהיצמד לצדדים, מה שיאפשר להם לעלות באופן שווה. הסוכר גם ייתן את הסופלה קרום פריך, המהווה ניגוד גדול הפנים הרך.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
מערבבים את החלב ואת שעועית וניל וזרעים בסיר גדול כבד ומניחים על אש בינונית-נמוכה. להביא את התערובת לרתיחה קצרה, עד בועות טופס סביב קצה הסיר; לא להרתיח.
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
הסר מהחום ולהשליך את שעועית וניל. שעועית וניל ניתן לשטוף מיובש ונשמר לשימוש אחר.
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
3
בקערה גדולה, לטאטא יחד את חלמונים ביצה, קמח, ו 1/4 כוס סוכר עד מעובה מעט בצבע לימון. מזג את החלמונים על ידי לטאטא בהדרגה כמחצית תערובת חלב חם (לא להוסיף מהר מדי או את הביצים יבשלו.) להחזיר את הקרם בצק בחזרה לסיר ומבשלים על אש בינונית-נמוכה, תוך ערבוב כל הזמן, עד שהוא נחמד ועבה, מספיק כדי מעיל האחורי של כף, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
זנים של פטריותזנים של פטריות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
לאט להמס את השוקולד עם Frangelico בדוד כפול על מים חמים או במיקרוגל להגדיר על גבוה במשך 2 דקות, ערבוב באמצע זמן החימום כדי להחליק אותו. מערבבים את תערובת השוקולד המומסת לתוך הקרם מאפה; מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
FrangelicoFrangelico
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
5
בקערה נקייה נפרדת, להכות את החלבונים ביצה ומלח רק עד שהם מחזיקים פסגות רכות. באמצעות מרית גומי, לקפל 1/3 של הלבנים מוכים לתוך קרם מאפה שוקולד כדי להאיר אותו, ולאחר מכן לקפל בעדינות בשאר. כפית את הבלילה לתוך כוסות קפה מוכן, 2/3 של הדרך מלא, ולנער אותם בעדינות כדי להחליק את החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מניחים את כוסות הקפה על גיליון עוגיות ואופים על המדף האמצעי במשך כ 20 דקות. הסופלה נעשה כאשר הוא התנפח מעל השפה, החיצוני הוא זהוב והמרכז הוא עדיין קצת רופף וקרם; הקפד לא לאפות מעל. כדי לשרת, יש כל אורח לפצח את החלק העליון של הסופלה עם כפית ויוצקים באספרסו קרם אנגלייז. אבק העליון עם סוכר ' ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
יוצקים את קרם כבד שעועית וניל וזרעים לסיר ומניחים על אש בינונית-נמוכה. להביא את התערובת לרתיחה קצרה, עד בועות טופס סביב קצה הסיר; לא להרתיח.
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
הסר מהחום. זרוק את שעועית הוניל. שעועית וניל ניתן לשטוף מיובש ונשמר לשימוש אחר.
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
9
בקערה גדולה, מקציפים יחד את חלמוני הביצה, סוכר, קפה ואבקת אספרסו, עד מעורבב היטב. מזג את החלמונים על ידי לטאטא בהדרגה בתערובת שמנת חמה (לא להוסיף מהר מדי או את הביצים יבשלו.) להחזיר את פודינג בחזרה לסיר ומבשלים על אש בינונית-נמוכה, תוך ערבוב כל הזמן, עד שהוא עבה מספיק כדי מעיל האחורי של כף, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
זנים של פטריותזנים של פטריות
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
מגישים מיד עם סופלה שוקולד. (אם לא מגישים מיד, לחץ על עטיפת פלסטיק על פני השטח של רפרפת כדי למנוע עור להרכיב ולקרר.)
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הם הבחירה העליונה שלי לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. Chateau Larroque בורדו Superieur עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
Chateau Larroque בורדו Superieur
Chateau Larroque בורדו Superieur
גוון גארנט כהה בצבע. פירות אדומים, שקדים ואגוזים, עם ניחוח וניל קלוש. ההתקפה קטיפתי משיי, מגלה טעם נעים, מרוכז עם מבנה טוב. טעמים של פירות יבשים, ושילוב של שוש וצלילים קלויים.תערובת: 63% מרלו, 32% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק