סורבה טרופי וגלידת Parfaits
סורבה טרופי Parfaits גלידה נטול גלוטן, ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 565 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. אם יש לך סוכר חום זהוב, קוקוס, סורבה מנגו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת לא משהו. נסו סורבה טרופי וגלידת Parfaits, איך להכין כריך גלידה טרופית, ו Parfaits טרופי (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה בסיר קטן כבד על חום בינוני-גבוה.
להקציף סוכר חום ושמנת; להביא לרתיחה.
מוסיפים מיץ ליים, קליפת ליים ומלח. מרתיחים עד הרוטב מצטמצם 3/4 כוס, לטאטא מדי פעם, על 2 דקות. תניח בצד את רוטב הקרמל-ליים.
מקום 1/3 גביע סורבה בכל אחד 4 כוסות פרפה או כוסות יין. למעלה סורבה עם 1/4 כוס אננס, 1/4 כוס מנגו, 2 כפות קוקוס, 2 כפות רוטב ו 1/3 כוס גלידה.
מפזרים כל פרפה עם 1 כף קוקוס טפטוף עם רוטב כף 1.