סורבה שוקולד-מנטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל סורבה שוקולד מנטה. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 156 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 11 מנות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך סירופ תירס בצבע בהיר, מים, שוקולד למחצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 10% וזה די גרוע. מתכונים דומים: סורבה לימון נענע, ענבי שועל וסורבה נענע, ו סורבה מנטה פפאיה.
הוראות
מערבבים את 3 החומרים הראשונים בסיר בינוני; מביאים לרתיחה. מבשלים 2 דקות או עד הסוכר מתמוסס, ערבוב לעתים קרובות.
מניחים את הקקאו והשוקולד בקערה בינונית.
יוצקים תערובת סוכר חם על תערובת שוקולד; בואו לעמוד 2 דקות. מערבבים עם מקצף עד חלקה. מערבבים בשמן מנטה. כיסוי וצינה.
יוצקים תערובת לתוך פחית המקפיא של מקפיא גלידה; להקפיא על פי הוראות היצרן. כפית סורבה לתוך מיכל בטוח במקפיא; לכסות להקפיא 4 שעות או עד המשרד.