קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות11
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סורבה שוקולד-מנטה

סורבה שוקולד-מנטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל סורבה שוקולד מנטה. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 156 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 11 מנות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך סירופ תירס בצבע בהיר, מים, שוקולד למחצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 10% וזה די גרוע. מתכונים דומים: סורבה לימון נענע, ענבי שועל וסורבה נענע, ו סורבה מנטה פפאיה.

הוראות

1
מערבבים את 3 החומרים הראשונים בסיר בינוני; מביאים לרתיחה. מבשלים 2 דקות או עד הסוכר מתמוסס, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מניחים את הקקאו והשוקולד בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
יוצקים תערובת סוכר חם על תערובת שוקולד; בואו לעמוד 2 דקות. מערבבים עם מקצף עד חלקה. מערבבים בשמן מנטה. כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
שמן מנטהשמן מנטה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
יוצקים תערובת לתוך פחית המקפיא של מקפיא גלידה; להקפיא על פי הוראות היצרן. כפית סורבה לתוך מיכל בטוח במקפיא; לכסות להקפיא 4 שעות או עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
סורבהסורבה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o