סטופטו די מנזו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-4 ומחירו 5 מנות.04 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 49 גרם חלבון, 67 גרם שומן, ובסך הכל של 922 קלוריות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מלח, טימין, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 3 שעות ו -10 דקות. עם כפית ציון 75%, המנה הזו טובה. נסו מרלוזו סטופטו (בקלה מבושלת), קאבולפיור סטופטו (כרובית מבושלת איטלקית), ו סלטימבוקה די מנזו (מתכונים דומים).
הוראות
1
חותכים בשר בקר לקוביות 2 על 3 אינץ ' ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2
בתנור הולנדי עם תחתית כבדה של 8 ליטר, מחממים שמן וחמאה על אש בינונית עד שהקצף שוכך. חתיכות בקר חומות 4 עד 5 בכל פעם עד להזהבה כהה, בערך 12 עד 20 דקות. לא ניתן לקצר שלב זה, הוא חיוני! בסיום הבשר מוציאים את החלקים האחרונים ומוסיפים בצל, גזר ולפת ומבשלים עד שחתיכות חומות בתחתית התבנית התרככו והתרופפו.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
לפת
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
20 פרוסות זוקיני דקות
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים ציר, רוטב עגבניות ויין ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיפים חתיכות בקר ומחזירים לרתיחה. מנמיכים את האש לרתיחה, מכסים ומבשלים 1 1/2 עד 2 שעות עד שהבשר רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
5
מוציאים ומגישים עם ריזוטו כל מילאנו.
6
קולים את הבצל והשום בשמן הזית על אש בינונית עד לשקיפות, אך לא שחומים (כ -10 דקות).
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
7
מוסיפים את טימין וגזר ומבשלים 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
2 כוסות שיני שום
8
מוסיפים את העגבניות. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לבעבע בלבד, מערבבים מדי פעם למשך 30 דקות. מתבלים במלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
(צינור גדול)
9
מגישים מיד, או להפריש לשימוש נוסף. הרוטב עשוי להיות בקירור עד שבוע או להקפיא עד 6 חודשים.