סטייק אגף חריף
סטייק אגף פיקנטי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, ידידותי לפודמאפ ושלם 30 כולל 172 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. אם יש לכם פלפל, אבקת צ'ילי, סטייק אגף וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בכמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כמו קינוח. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה מושלם עבור יום ולנטין. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. זמן הכנת המתכון כ 5 דקות. עם כפית ציון 68%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: סטייק אגף חריף, סטייק אגף חריף חם, ו פאג'יטאס סטייק אגף חריף.
הוראות
משפשפים את שני צידי הסטייק באופן שווה בשמן צמחי.
מערבבים יחד כמון טחון ו -5 המרכיבים הבאים. משפשפים את תערובת הכמון באופן שווה על שני צידי הסטייק.
גריל, מכוסה במכסה גריל, על אש בינונית-גבוהה (350 עד 40
5 עד 7 דקות מכל צד או לדרגה רצויה של אלילות.
מוציאים מהגריל. מכסים סטייק באופן רופף בנייר אלומיניום, ומניחים לעמוד 10 דקות.
חותכים את התבואה לפרוסות דקות.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. אתה יכול לנסות מרלו של הבמאי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -21 דולר לבקבוק.
![מרלו של הבמאי]()
מרלו של הבמאי
מרלו של הבמאי שלנו לשנת 2014 מציע שפע וחך עגול ומלא. ניחוחו מדגים פירות אדומים ושחורים עם רמזים של אניס ועץ מתובל. עסיסי עם הכניסה, היין מתרחב ונעשה קטיפתי על החיך עם טעמים של שזיף, לוגנברי ודובדבן שחור מודגש על ידי הערות תבלינים עדינים של שעועית אספרסו וניל קלוי. טאנינים בינוניים תומכים בגוף היין הזה, ומציעים תחכום בסיומו. זוגות יפה עם דד, צלעות חזיר בגריל לינגוויני עם פסטו.