קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות42
מגזין

סטייק דג חרב קלוי אש עם זיגוג חרדל אננס עם Chimichurri כוסברה וסלסה אננס בגריל וצ'ילי ירוק כבוש

סטייק דג חרב קלוי אש עם זיגוג חרדל אננס עם Chimichurri כוסברה וסלסה אננס בגריל וצ'ילי ירוק כבוש
סטייק דג חרב קלוי אש עם זיגוג חרדל אננס עם Chimichurri כוסברה ואננס צלוי Salsan וצ'ילי ירוק כבוש נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 995 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 50 גרם של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זה הוא יקר מתכון לאוהדים של אוכל דרום אמריקאי. לך לחנות ותביא שמן זית, חומץ יין, סרנוס כבוש, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הסוכר חום בהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת משמש עם סוכר חום ומאפה קינמון כקינוח. נסו בשר חזיר צלוי עם רוטב אננס קלוי באש, דג חרב בגריל עם רוטב אננס-אפרסק, ו המבורגרים טונה עם זיגוג אננס-חרדל ירוק צ'ילה - חמוצים להתענג (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את הגריל לגובה בינוני.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
2
מברישים דגים בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל משני הצדדים. גריל בצד אחד עד חום זהוב קל, כ 2 דקות, מברשת עם כמה זיגוג חרדל אננס. הפוך, מברשת עם יותר של זיגוג חרדל אננס ולהמשיך צלייה במשך 4 עד 5 דקות, עבור doneness בינוני.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
אננסאננס
חרדלחרדל
זיגוגזיגוג
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
3
הסר מהגריל, מברשת עם יותר של זיגוג חרדל אננס, מניחים כף של Chimichurri כוסברה על גבי הדגים, ומגישים סלסה אננס בגריל צ ' ילי ירוק כבוש לצד או על גבי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי ירוקפלפל צ ' ילי ירוק
זיגוגזיגוג
אננסאננס
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
חרדלחרדל
סלסהסלסה
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
4
מערבבים את מיץ האננס, חומץ, רוטב סויה, זנגביל, וסוכר חום בסיר בינוני ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד נפח מופחת בחצי, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ אננסמיץ אננס
סוכר חוםסוכר חום
רוטב סויהרוטב סויה
חומץחומץ
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
מוסיפים את החרדל ומבשלים 2 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
חרדלחרדל
6
הסר מהחום והוסף את מיץ הסיד, ופלפל לבן.
מרכיבים שתצטרך
פלפל לבןפלפל לבן
מיץ לייםמיץ ליים
7
בואו מגניב.
8
מערבבים את כל החומרים בקערה קטנה ועונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
גריל האננס משני הצדדים עד חום זהוב קלות.
מרכיבים שתצטרך
אננסאננס
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
10
הסר מן הגריל לחתוך לקוביות 1/4 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
11
מערבבים בקערה עם שאר החומרים ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
12
מניחים חומץ, מלח וסוכר בסיר קטן ומביאים לרתיחה. המשך רותחים עד הסוכר והמלח הם מומסים לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
13
מניחים את הצ ' ילי בצנצנת זכוכית או קערה לא פעילה ושופכים את תערובת חומץ חם מעל.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה

מרכיבים

1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסברה קצוצה דקכוסברה קצוצה דק3(חוֹרֶף)חרדל דיז'וןחרדל דיז'ון3ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)קלופים וקצוץ דק שורש זנגבילקלופים וקצוץ דק שורש זנגביל6צ'ילי חלפיניו, שטף היטב ומיובשצ'ילי חלפיניו, שטף היטב ומיובש2(חוֹרֶף)כשרכשר1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר חום בהיר, ארוז היטבסוכר חום בהיר, ארוז היטב3(חוֹרֶף)מיץ ליים טרימיץ ליים טרי596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות3(חוֹרֶף)מלח שמן זית ופלפל טחון טרימלח שמן זית ופלפל טחון טרי4ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן זיתשמן זית2סרנוס כבוש, פרוס דקסרנוס כבוש, פרוס דק2חלפיניו כבושים, פרוסים דקחלפיניו כבושים, פרוסים דק1קטןאננס, קלופים, cored ופרוס לפרוסות עבות 1/2 אינץאננס, קלופים, cored ופרוס לפרוסות עבות 1/2 אינץ7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק8 כוסות חצאי ענבים ירוקים8 כוסות חצאי ענבים ירוקים4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר3(חוֹרֶף)חומץ יין אורזחומץ יין אורז4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל, לפי הטעםמלח ופלפל, לפי הטעם4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל לבן טחון טרימלח ופלפל לבן טחון טרי4בצל ירוק, לבן וחלק ירוק חיוור, פרוס דקבצל ירוק, לבן וחלק ירוק חיוור, פרוס דק6צ' יילס סראנו שלם, שטף היטב ומיובשצ' יילס סראנו שלם, שטף היטב ומיובש2(חוֹרֶף)6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות2(חוֹרֶף)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פילה דג חרבפילה דג חרב2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחומץ יין לבןחומץ יין לבן

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
Maysara Arsheen פינו גריס
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.