סטייק דג חרב קלוי אש עם זיגוג חרדל אננס עם Chimichurri כוסברה וסלסה אננס בגריל וצ'ילי ירוק כבוש
סטייק דג חרב קלוי אש עם זיגוג חרדל אננס עם Chimichurri כוסברה ואננס צלוי Salsan וצ'ילי ירוק כבוש נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 995 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 50 גרם של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זה הוא יקר מתכון לאוהדים של אוכל דרום אמריקאי. לך לחנות ותביא שמן זית, חומץ יין, סרנוס כבוש, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הסוכר חום בהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת משמש עם סוכר חום ומאפה קינמון כקינוח. נסו בשר חזיר צלוי עם רוטב אננס קלוי באש, דג חרב בגריל עם רוטב אננס-אפרסק, ו המבורגרים טונה עם זיגוג אננס-חרדל ירוק צ'ילה - חמוצים להתענג (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את הגריל לגובה בינוני.
ציוד שתשתמש בו
גריל
2
מברישים דגים בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל משני הצדדים. גריל בצד אחד עד חום זהוב קל, כ 2 דקות, מברשת עם כמה זיגוג חרדל אננס. הפוך, מברשת עם יותר של זיגוג חרדל אננס ולהמשיך צלייה במשך 4 עד 5 דקות, עבור doneness בינוני.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן זית
אננס
חרדל
זיגוג
דגים
ציוד שתשתמש בו
גריל
3
הסר מהגריל, מברשת עם יותר של זיגוג חרדל אננס, מניחים כף של Chimichurri כוסברה על גבי הדגים, ומגישים סלסה אננס בגריל צ ' ילי ירוק כבוש לצד או על גבי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי ירוק
זיגוג
אננס
עלי וגבעולי כוסברה
חרדל
סלסה
דגים
ציוד שתשתמש בו
גריל
4
מערבבים את מיץ האננס, חומץ, רוטב סויה, זנגביל, וסוכר חום בסיר בינוני ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד נפח מופחת בחצי, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ אננס
סוכר חום
רוטב סויה
חומץ
ג ' ינג ' ר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
5
מוסיפים את החרדל ומבשלים 2 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
חרדל
6
הסר מהחום והוסף את מיץ הסיד, ופלפל לבן.
מרכיבים שתצטרך
פלפל לבן
מיץ ליים
7
בואו מגניב.
8
מערבבים את כל החומרים בקערה קטנה ועונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ציוד שתשתמש בו
קערה
9
גריל האננס משני הצדדים עד חום זהוב קלות.
מרכיבים שתצטרך
אננס
ציוד שתשתמש בו
גריל
10
הסר מן הגריל לחתוך לקוביות 1/4 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
גריל
11
מערבבים בקערה עם שאר החומרים ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ציוד שתשתמש בו
קערה
12
מניחים חומץ, מלח וסוכר בסיר קטן ומביאים לרתיחה. המשך רותחים עד הסוכר והמלח הם מומסים לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
חומץ
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
13
מניחים את הצ ' ילי בצנצנת זכוכית או קערה לא פעילה ושופכים את תערובת חומץ חם מעל.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.