סטייק טנדרלוין עם מרמלדה בצל אדום
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? סטייקים Tenderloin עם בצל אדום ריבה יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 25 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 205 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם בצל, חומץ יין, טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו סטייקים עם תערובת פלפל ומרמלדה בצל מתוק, בשר חזיר טנדרלוין עם משמש מיובש ומרמלדה בצל, ו מרמלדה-סטייקים מזוגגים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים בצל למחבת. לכסות ולבשל 3 דקות.
מוסיפים חומץ, דבש, ו 1/4 כפית מלח למחבת. להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 8 דקות או עד עבה מעט, ערבוב מדי פעם.
מפזרים הנותרים 1/4 כפית מלח, טימין, ופלפל באופן שווה על בשר.
מניחים בשר בקר על מחבת מטאטא מצופה ספריי בישול; צלייה 4 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו GEN5 עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
GEN5 מרלו
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Best Buy של 2019