סטייק מטוגן בפלאש עם מחית שעועית לבנה
סטייק מטוגן עם מחית שעועית לבנה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 931 קלוריות, 67 גר' של חלבון, ו 46 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שעועית, שמן זית, סטייקים של אנטריקוט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו מחית שעועית לבנה לימוני, שעועית לבנה מקסיקנית מחית, ו סטייק ונזיד גינס עם מחית כרובית צ'דר לבנה אירית (מתכונים דומים).
הוראות
ראשית להמשיך עם שעועית: לשים את 1/4 כוס שמן זית בסיר להוסיף את השום ואת גרידת לימון חם דרך.
מסננים את השעועית ושוטפים מתחת למי ברז, ואז מוסיפים למחבת וחמים דרך, ערבוב ומעיכה עם כפית רחבה, שטוחה, כך השעועית ללכת לתוך דייסה nubbly. עונה, לפי הטעם. יש שעועית מלוחה יותר מאחרים.
בינתיים, לחמם כפית שמן במחבת גדולה או מחבת ומבשלים את הסטייקים על גבוה במשך כ 1 1/2 דקות בצד ולהסיר צלחות מחוממות, לפזר קצת מלח, לטעום, עליהם כפי שאתה עושה זאת.
לסחוט את מיץ הלימון למחבת החמה ולתת לו לבעבע עם שמן בשרי, ואז לשפוך על הסטייקים.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות ריימונד R אוסף מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
Raymond Collection Merlot
המרלו ממלא את הפה בטעמי דובדבן, פטל ושזיף חלקים יחד עם רמזים של אדמה ותבלינים בגימור וניל קלוי. בעל גוף מלא, אך נגיש, עם איזון טוב של חומצה וטאנינים. הצמד עם כל דבר מ סלמון בגריל, בשר חזיר tenderloin, עוף ברביקיו וצלעות לקארי אדום תאילנדי או טג ' ין מרוקאי.