סטייק ניו יורק עם רוטב נמס טרגון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 53 גרם חלבון 121 גרם של שומן, וסך הכל 1444 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. לכו לחנות ותרימו פלפל טחון, מיץ לימון, מלח מתובל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. נסו סטייק ניו יורק בגריל עם בירה ורוטב סטייק מולסה, סטייק עם רוטב יין אדום רוזמרין, ו סטייק במרינדה עם רוטב סטייק די. איי. ווי. (מתכונים דומים).
הוראות
1
בתוך שקית פלסטיק חובה כבדה, resealable, לשלב שמן, מיץ לימון, שום, רוטב ווסטרשייר, ופלפל; להוסיף סטייקים לשקית. לחץ את האוויר מתוך התיק ולאטום בחוזקה. סובב את התיק מספר פעמים כדי להפיץ את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייר
מיץ לימון
מרינדה
שום
פלפל
סטייק.
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziploc
2
מניחים את התיק בקערה ומקררים 30 דקות, הפיכת שקית מדי פעם.
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
הסר סטייקים מן המרינדה, השלכת המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
סטייק.
5
מניחים 3 סטייקים במחבת חמה; לבשל 4 עד 5 דקות בכל צד או במידה הרצויה של doneness.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
הסר סטייקים לצלחת הגשה, ולשמור על תהליך חם לחזור עם הנותרים 3 סטייקים. למעלה כל סטייק עם 1 עד 2 כפות רוטב נמס טרגון.
מרכיבים שתצטרך
טרגון
סטייק.
רוטב
7
מגישים באופן מיידי.
8
סכין מיקום להב בקערת מעבד מזון; להוסיף את כל החומרים, ולעבד עד חלקה. כיסוי, ומקרר.
סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרלו מחוז Peju. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 38 דולר.