סטייק סולסברי עם פטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סטייק סולסברי עם פטריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 23 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 445 קלוריות. גשו לסופר וקנו בשר טחון, קמח, פטרוזיליה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב קרקרים מלוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קרמל קראק כקינוח. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-55 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו סטייק סולסברי הטוב ביותר, סטייק סולסברי, ו סטייק סולסברי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים בעדינות את הבשר, הביצה, הבצל, פירורי קרקר, מרווה, 1/2 כפית מלח וכמה טחנות פלפל בקערה גדולה באמצעות הידיים. מחלקים ל 4 חלקים שווים וצורה לקציצות סגלגלות, בערך 1/2 אינץ ' עבה.
מחממים 1 כף חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. חום את הקציצות, כ 4 דקות לכל צד.
מוסיפים 1 כף חמאה למחבת ומבשלים את הפטריות עד מעט השחמה, על 2 דקות. מערבבים ברוטב ווסטרשייר, ומלח ופלפל לפי הטעם, מגרד את כל חתיכות השחמה.
מפזרים את הקמח ומערבבים, ואז מערבבים 2 1/2 כוסות מים חמים ומבשלים עד שהרוטב מתחיל להתעבות, כ 2 דקות.
מוסיף את שארית 1 כף חמאה, מתערבל לשלב.
להחזיר את הקציצות וכל מיצים מהצלחת למחבת. מבשלים עד שהרוטב מתעבה והקציצות מבושלות דרך, כ 2 דקות.
מפזרים פטרוזיליה ומתבלים במלח ופלפל.
מגישים עם אטריות, אם תרצה.