לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו סטייק סינטה פרוס. המתכון הזה מכסה 27% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 594 קלוריות, 43 גרם חלבון, ו 46 גרם שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, מלח כשר, סטייק סינטה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. 8 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 86%. נסו אורז אדום מוקפץ עם סטייק סינטה פרוס ואפונה, סינטה חתוכה חנוקה בבצל, עם פשטידת תפוחי אדמה רוקפור וסלט תרד עם רוטב בייקון, ו סטייק סינטה בגריל עם ראגו ירקות קיץ וצ'יפס סטייק (מתכונים דומים).
הוראות
1
מתבלים את הסטייק בנדיבות במלח ופלפל, ומניחים לשבת בטמפרטורת החדר למשך 15 עד 30 דקות. בינתיים מחממים מחבת גריל על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
2
מברישים את הסטייק בשמן צמחי ומבשלים על מחבת הגריל, ללא הפרעה למשך 3 דקות. הופכים את הסטייק ומבשלים עד שהסטייק הוא 130 מעלות פרנהייט בינוני נדיר, כ -3 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
3
מוציאים לקרש חיתוך, ומניחים לנוח 5 דקות מלאות לפני החיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
4
חותכים את הסטייק בסכין חדה כנגד התבואה לפרוסות דקות. מניפה פורסת על מגש הגשה ומעליה פסטו הפובלאנו.;
מרכיבים שתצטרך
גבינת חלב פרה מיושנת
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
5
צ ' אר את פלפלי הפובלאנו על גבי מבער גז, על גריל או מתחת לצלייה) עד שכל הצדדים מושחרים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת חלב פרה מיושנת
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
ערמוני מים, משולבים
6
מניחים בקערה מכוסה היטב בניילון, ומאפשרים לאדים לעזור לשחרר את העור. בעזרת האצבעות או בכף, מגרדים וזורקים את העור המושחר ואז מסירים את הזרעים והליבה. קוצצים גס את הפובלנוס ומכניסים למעבד מזון מיני.
מרכיבים שתצטרך
גבינת חלב פרה מיושנת
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
כגון גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מוסיפים את הפרמזן, הכוסברה, השום, אבקת הצ ' ילי והשמן ומעבדים עד לקבלת תערובת אחידה, אך לא חלקה לחלוטין. טועמים ומתבלים במלח.;
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. כרם גולדשמידט עמק אלכסנדר צ ' לסי מרלו עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
כרם גולדשמידט עמק אלכסנדר צ ' לסי מרלו
ניחוחות פטל אדום יפהפה, דובדבן שחור ותבלינים. מלא ועגול עם טעמי שזיפים, דומדמניות אדומות, אוכמניות ועלי דפנה. הטאנינים הרכים מעניקים ליין זה חלקות קטיפתית והגימור השוקולדי פשוט נמשך ונמשך.