סטייק עין-צלעות במרינדה דמוית גרמולטה נטול גלוטן, וקמאיות ומספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 71 גרם של שומן, וסך הכל 1011 קלוריות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום ולנטין. זה עובד הכי טוב כמו מרינדה, והוא נעשה בערך 2 שעות ו-25 דקות. אם יש לך שמן זית, קאיין, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכונים דומים: סטייק ומרינדה בשר אייל-ליהנות סטייק סטקייה בבית, סטייק צלע עם זיגוג תמרינד וגרמולטה כתומה, ו סטייק עם אגוזי לוז גרמולטן וכרובית.
הוראות
1
מערבבים את כל החומרים וממרחים חצי מעל הסטייקים. שים ניילון נצמד על סטייקים ולהפוך למעייל בצד השני עם גרימולטה הנותרים. לעטוף ולתת לשבת במשך 30 דקות עד 1 שעה. (גם ניתן לעשות זאת באמצעות שקית פלסטיק resealable.) Flip stakes once while marinating.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
סטייק.
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
2
גריל חום לחום בינוני גבוה. סטייקים גריל במשך 4 עד 5 דקות בכל צד עבור בינוני-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.
ציוד שתשתמש בו
גריל
3
הסר מגש הגשה ולתת לנוח לפחות 10 דקות.
1
גריל פלפלים poblano עד שהם חרוך ורך.
מרכיבים שתצטרך
פלפל Poblano
ציוד שתשתמש בו
גריל
2
הסר ללוח חיתוך וקוצצים.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
3
הוסף אותם לבלנדר יחד עם החומרים הנותרים להתמזג עד חלקה
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
4
העברה לקערה הגשה.
ציוד שתשתמש בו
קערה
1
מניחים פרוסות אבטיח על הגריל עד שהם מקבלים סימני חריכה נחמדים.
מרכיבים שתצטרך
אבטיח
ציוד שתשתמש בו
גריל
2
הסר ללוח חיתוך וקוצצים.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
3
מניחים את האבטיח לתוך קערה גדולה ומוסיפים את הפטל, קוקוס ופטה מתפורר. בקערה אחרת להקציף את הבצל, חומץ, שמן זית, מלח וניל, קאיין לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פטל
אבטיח
שמן זית
פלפל קאיין טחון
קוקוס
וניל
חומץ
בצל
גבינת פטה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
4
יוצקים את תערובת האבטיח, מוסיפים מנטה, וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
אבטיח
מנטה
1
בסיר בינוני על אש נמוכה, מוסיפים את התאנים, חומץ בלסמי ופתיתי צ ' ילי. מבשלים עד זה מפחית על ידי 1/3, ואז מסננים את החומץ לתוך קערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חומץ בלסמי
פתיתי פלפל אדום
חומץ
תאנים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
קערה
2
מוסיפים את הבצלים ואת טפטוף עם שמן זית. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ולתת לרבד במשך 30 דקות עד 1 שעה.
סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. המרלו של הר לה ג ' וטה האוול עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.