סטייק פורטרהאוס בגריל עם סלט ירוק מעורב
סטייק פורטרהאוס בגריל עם סלט ירוק מעורב הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 181 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום העצמאות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך מים, שמן זית, חומץ בלסמי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די טוב. נסו סטייק פורטרהאוס בגריל עם סלט ירוק מעורב, סטייק פורטרהאוס צלוי, ו סלט ירוק מעורב בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
פירה אנשובי עם חומץ בבלנדר. עם מנוע פועל, להוסיף שמן בזרם איטי להתמזג עד emulsified.
מעבירים לקערה. אם ההלבשה עבה מדי, לטאטא במים 1 כפית בכל פעם דק כדי עקביות הרצוי. מתבלים במלח ופלפל.
לטפוח סטייקים יבשים ומתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מחממים מחבת גריל משומנת על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז גריל סטייקים, בקבוצות במידת הצורך, עד משחימים היטב משני הצדדים, על 14 דקות בסך הכל.
מעבירים סטייקים למחבת אפייה רדודה וצולים באמצע התנור עד שמדחום הנקרא מיידית מוכנס 2 אינץ ' לחלק העבה ביותר של הבשר (לא לגעת בעצם) רושם 52°, כ -15 דקות.
להעביר סטייקים ללוח חיתוך, הזמנת מיצי בשר במחבת, ולתת לעמוד 5 דקות.
מטילים ירקות, פטרוזיליה וזיתים עם מספיק רוטב למעיל ומתבלים במלח ופלפל.
חותכים סטייק על פני תבואה לפרוסות דקות.
טפטוף עם מיצי פאן שמורים או ויניגרט שנותר ומגישים עם סלט.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרלו אספסוף. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
מרלו אספסוף
ספורטינג דובדבן שחור, ברי כהה, שוקולד מאלט עם ניואנסים הערות אלון צרפתי של וניל ומוקה. אלגנטי ומעודן על החיך עם שפע של פירות כהים המוביל גימור משיי, רך.