המתכון היווני סטייק פיתות יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 20 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 329 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פיתות, חומץ יין, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו סטייק פיטס יווני, סטייק יווני ופיטות סלט פסטו, ו סטייק פיטאס יווני עם רוטב שמיר (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב הראשון 3 מרכיבים בשקית פלסטיק zip העליון גדול; להוסיף סטייק לשקית. Marinate 3 דקות, פונה פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziploc
2
הסר סטייק מן התיק; להשליך מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
סטייק.
3
מפזרים סטייק עם 1/4 מלח כפית.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.
מלח
4
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים חמאה ושמן.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
שמן בישול
6
להוסיף סטייק; לבשל 5 דקות בכל צד או עד doneness הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.
7
בואו לעמוד 2 דקות.
8
חותכים סטייק על פני תבואה לפרוסות דקות.
מרכיבים שתצטרך
דגנים
סטייק.
9
החזירו את המחבת לחום.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
להוסיף מיץ, שום, תרד; סאוט 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
תרד
שום
מיץ
11
הסר מהחום; להוסיף מלח שנותר.
מרכיבים שתצטרך
מלח
12
כף 2 כפות תערובת תרד לתוך כל פיתה חצי.
מרכיבים שתצטרך
תרד
פיתה
13
מניחים 1 כף בצל, 3 פרוסות מלפפון, ו 1 1/2 אונקיות סטייק בכל פיתה חצי; מפזרים 1 כף גבינה בכל פיתה חצי.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון
גבינה
בצל
סטייק.
פיתה
1
שלב 1 כוס שטופה ומנוקזת חומוס משומר, 2 כפות מיץ לימון, 1 טחינה כף (דבק זרעי שומשום קלוי), 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל אדום טחון במעבד מזון; תהליך עד מעורבב היטב. בהדרגה להוסיף 3 כפות שמן זית כתית מעולה; תהליך עד חלקה.
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו שני ויינס עמק קולומביה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 7 דולר לבקבוק.