סטייק פלנק עם רוטב ברביקיו בלסמי עשוי להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 1161 קלוריות, 64 גרם חלבון ו 51 גרם של שומן למנה. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. גשו לסופר וקנו דבש, גבינת מונטריי, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר החום הכהה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר חום חמאה כקינוח. נסו סטייק פלנק עם רוטב ברביקיו בלסמי, סטייק צלע עם רוטב עגבניות-בלסמי, ו סטייק בלסמי סויה (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
שים את חומץ בלסמי בסיר קטן על חום בינוני. מביאים לרתיחה ומבשלים עד מופחת 1 כוס. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חומץ בלסמי
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
חום 2 כפות של שמן על חום בינוני-גבוה בסיר בינוני כבד תחתית.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
4
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
5
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום
6
מוסיפים את הקטשופ והמים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קטשופ
מים
7
מוסיפים את חומץ מופחת ואת שאר החומרים ומבשלים עד מעובה, ערבוב מדי פעם, במשך 10 דקות. מחית עם בלנדר טבילה עד חלקה מתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
חומץ
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילה
8
יוצקים לתוך קערה ולאפשר להתקרר בטמפרטורת החדר. רוטב ישמור במשך 1 שבוע במקרר מאוחסן במיכל אטום היטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
ציוד שתשתמש בו
קערה
9
לחמם את הגריל גבוה.
ציוד שתשתמש בו
גריל
10
מברשת סטייק האגף עם 2 כפות הנותרים של שמן העונה בנדיבות עם מלח ופלפל. גריל עד חום זהוב בצד 1, על 4 דקות, להתהפך וגריל עד הצד השני הוא חום זהוב, על 4 דקות. לעבור לחלק קריר יותר של הגריל הרחק חום ישיר. לרסס עם הרוטב ולהפוך עוד כמה פעמים עד מבושל עד doneness בינוני נדיר, על 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
סטייק צלע
רוטב
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
גריל
11
הסר מהגריל ללוח חיתוך ואוהל רופף עם נייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
גריל
רדיד אלומיניום
12
תן לנוח 10 דקות לפני חיתוך נגד התבואה לפרוסות דקות.
מרכיבים שתצטרך
דגנים
13
מניחים את הלחם על הגריל, מברישים את שני הצדדים בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל. גריל את הלחם ולאחר מכן להסיר מן הגריל. למעלה עם ערימות של גבינת מונטריי מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטריי
מלח ופלפל
שמן זית
סרגל אונדס
לחם
ציוד שתשתמש בו
גריל
14
שים את פרוסות הלחם על חתיכת נייר אלומיניום ולחזור לגריל כדי להמיס את הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
לחם
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
גריל
15
העברה למגש הגשה.
16
מסדרים את פרוסות סטייק האגף על הלחם ומקשטים עם בצל ירוק פרוס לפני ההגשה.
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות Maddalena מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.