סטייק פלפל חלפיניו
ואינו מכיל גלוטן, מתכון ידידותי fodmap מגיש 25 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 78 קלוריות. אם יש לכם בשר בקר sirloin סטייק, velveetaâ מקסיקני, אורז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: סטייק פלפל סיני (בקר מוקפץ עם בצל, פלפלים ורוטב פלפל שחור), סטייק פויבר Au: סטייק פלפל עם רוטב ברנדי, ו סטייק פלפל טבעוני (Aka פלפל מזויף).
הוראות
תרסיס מחבת גדולה עם ספריי בישול.
מוסיפים סטייק; מבשלים על חום גבוה 5 עד 6 דקות או עד שכבר לא ורוד, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים ירקות; מבשלים ומערבבים 2 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך.
מוסיפים VELVEETA; לבשל עד נמס, ערבוב לעתים קרובות.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. המרלו של מחוז פג ' ו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 38 דולר לבקבוק.
מרלו מחוז פג ' ו
צבע אודם עמוק, המרלו 2016 מציע ניחוחות ריחניים, שכבתיים של רימונים עסיסיים, תבלין אפייה וקמצוץ ארז. פירות עבותים של דובדבנים ובלקברי עוטפים את החיך. רמזים רכים של שקדים קלויים ווניל מגיעים לשיאם בגימור אלגנטי. טעים עכשיו, מרלו זה ימשיך להתבגר במשך 6-8 השנים הבאות.תערובת: 95% מרלו, 4% קברנה סוביניון, 1% פטיט סירה