סטייק צלע Crostini עם Chimichurri ו Vidalia רליש עשוי להיות רק דרום אמריקה מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מתאבן זה יש 742 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 58 גרם של שומן למנה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו שום, מלח כשר ופלפל, שמן קנולה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-13 דקות. נסו 25 דקות סטייק צלע עם סלט בצל וידאלי חרוך, סטייק צ'ימיצ' ורי פלנק, ו סטייק צלע עם צ'ימיצ' ורי (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מערבבים את היין, קאסיס, שמן ופלפל שחור בצלחת לא מגיבה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
קרם דה קסיס
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
מוסיפים את הסטייק, פונים למעיל, ומשרים בטמפרטורת החדר 1 שעה.;
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
3
רוטב: דופק את עשבי תיבול ושום במעבד מזון עד קצוץ גס.
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו רוברט מונדבי עמק נאפה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.