סטייק קארי פלנק עם סלסה פירות טרופיים
אם יש לך אבקת קארי, פלפל, כמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב ג'ינג'ר הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. נסו סטייק צלע עם סלסה Herbed, סטייק האגף הדרום מערבי עם סלסה, ו סטייק צלע מתובל וסלסה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים סטייק ואת 6 המרכיבים הבאים (סטייק דרך פלפל) בשקית ניילון גדולה כבדה חובה zip-top. שקית חותם, ומרינדה במקרר 8-12 שעות, הפיכת שקית מדי פעם.
הסר סטייק מן התיק; להשליך מרינדה.
מניחים סטייק על מתלה גריל או מחבת broiler מצופה בתרסיס בישול, ומבשלים 7 דקות בכל צד או עד סטייק הוא מידה רצויה של doneness.
חותכים סטייק באלכסון על פני התבואה לפרוסות דקות.
מגישים סטייק עם סלסה פירות טרופיים.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. הזוכה במדליית הזהב של אלברטינה, יין המילואים של מרלו לורילאי, עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים, נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
אלברטינה מדליית זהב זוכה יין המילואים של מרלו לורילאי
טעמי פירות-פורוורד, עם טאנינים רכים וגמישים וסיום ארוך.