סטייק קולב עם רוטב דובדבן שאלוט
סטייק קולב עם רוטב דובדבן שאלוט עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 118 גרם של שומן, וסך הכל 1298 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מיץ רימון, שום חדור שמן זית, שאלוטוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חתיכות פקאן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קינמון פקאן כקינוח. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: רוטב סטייק קל עם סטייק צרוב מתלה, סטייק קולב ורוטב צ'ימיצ' ורי, ו סטייק מתלה עם רוטב שום ירוק.
הוראות
מחממים מחבת גריל או גריל חיצוני בינוני.
טפטוף 2 כפות שמן על סטייקים ומתבלים כל הצדדים עם מלח ופלפל, לפי הטעם. שים על מחבת גריל חם או גריל חיצוני. אפשר את הבשר לבשל במשך כ 3 דקות בצד הראשון מבלי לזוז. הפעל, ומבשל עד העדיף doneness הוא הגיע, עוד 5 דקות (רק קצת יותר עבור חתכים גדולים יותר).
הסר את הסטייקים מן הגריל ללוח חיתוך ולאפשר לנוח 5 עד 7 דקות.
בינתיים, תכין את הרוטב. בסיר בינוני על חום גבוה, להוסיף את שאלוט הנותרים 2 כפות של שמן זית. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד להזהבה. Deglaze המחבת עם מיץ רימון, גירוד את החלקים החומים, ולאחר מכן מערבבים את ריבת הדובדבן. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום לרתיחה ומבשלים עד עבה. לטעום ולהתאים תיבול, במידת צורך.
דק לחתוך את הסטייק נגד התבואה ולסדר על צלחות הגשה.