קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

סטייק קולב עם רוטב דובדבן שאלוט

סטייק קולב עם רוטב דובדבן שאלוט
סטייק קולב עם רוטב דובדבן שאלוט עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 118 גרם של שומן, וסך הכל 1298 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מיץ רימון, שום חדור שמן זית, שאלוטוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חתיכות פקאן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קינמון פקאן כקינוח. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: רוטב סטייק קל עם סטייק צרוב מתלה, סטייק קולב ורוטב צ'ימיצ' ורי, ו סטייק מתלה עם רוטב שום ירוק.

הוראות

1
מחממים מחבת גריל או גריל חיצוני בינוני.
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
2
טפטוף 2 כפות שמן על סטייקים ומתבלים כל הצדדים עם מלח ופלפל, לפי הטעם. שים על מחבת גריל חם או גריל חיצוני. אפשר את הבשר לבשל במשך כ 3 דקות בצד הראשון מבלי לזוז. הפעל, ומבשל עד העדיף doneness הוא הגיע, עוד 5 דקות (רק קצת יותר עבור חתכים גדולים יותר).
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
3
הסר את הסטייקים מן הגריל ללוח חיתוך ולאפשר לנוח 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4
בינתיים, תכין את הרוטב. בסיר בינוני על חום גבוה, להוסיף את שאלוט הנותרים 2 כפות של שמן זית. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד להזהבה. Deglaze המחבת עם מיץ רימון, גירוד את החלקים החומים, ולאחר מכן מערבבים את ריבת הדובדבן. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום לרתיחה ומבשלים עד עבה. לטעום ולהתאים תיבול, במידת צורך.
מרכיבים שתצטרך
מיץ רימוניםמיץ רימונים
ריבת דובדבניםריבת דובדבנים
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
דק לחתוך את הסטייק נגד התבואה ולסדר על צלחות הגשה.
מרכיבים שתצטרך
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
6
מגישים עם רוטב הדובדבן.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)