סטייקים ביזון עם רוטב תאנים בלסמי
והוא יספק כ 25 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 61 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חומץ בלסמי, שיני שום, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור יום ולנטין. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו סטייקים ביזון עם רוטב פטריות, אומצות חזיר עם רוטב דובדבן-בלסמי, ו סטייקים עם רוטב בלסמי-חרדל (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן, לשלב את היין, חומץ ושטח למחצה ולהביא לרתיחה. מבשלים מעל חום מתון עד הרוטב מצטמצם זיגוג עבה (כ 1/2 כוס), כ 20 דקות. מתבלים את הזיגוג בקלילות עם מלח ופלפל.
במחבת כבדה, ממיסים את החמאה. לייבש את הסטייקים קלות עם מלח ופלפל ולהוסיף אותם למחבת.
מוסיפים את השום ומבשלים על אש מתונה, הופכים את הסטייקים מדי פעם, עד משחימים וקשוחים בכל רחבי ומדחום שנקרא מיידית מוכנס במרכז רושמים 130 עבור בינוני-נדיר, על 14 דקות.
להעביר את הסטייקים למגש ולתת לנוח במשך 5 דקות; להשליך את השום.
מעבירים את הסטייקים לצלחות ומגישים עם רוטב תאנים בלסמי.