סטייקים צרובים ברוטב פטריות פורצ'יני
סטייקים צרובים עם רוטב פטריות פורצ'יני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 51 גר' של חלבון, 41 גרם של שומן, וסך הכל 743 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לך ברנדי, ציר עוף, עירית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו סטייקים צרובים בצלעות עם פורצ'יני ורוזמרין לשפשף, פטוצ'יני ברוטב פטריות פורצ' יני, ו פטריות פורטבלו בגריל ברוטב שמנת פורצ'יני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים 2 מחבת גדולה עד חם מאוד.
מוסיפים 1 כף שמן זית לכל מחבת ומערבולת. מתבלים את הסטייקים עם מלח ופלפל; מוסיפים 3 לכל מחבת. מבשלים על חום גבוה בינוני, הופך פעם או פעמיים, במשך כ 8 דקות בסך הכל עבור בשר בינוני נדיר.
מעבירים את הסטייקים למגש גדול ומתחממים.
יוצקים את כל אבל 1 כף השומן מכל מחבת.
מוסיפים חצי מהשאלוט לכל מחבת ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד שהתרכך מעט, על 2 דקות.
מוסיפים חצי פורצ ' יני לכל מחבת ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, על 2 דקות.
הוסף חצי מהברנדי לכל מחבת לגרד את כל חתיכות השחמה דבוקות לצדדים ותחתיות של המחבתות.
מוסיפים חצי מהמלאי וcrme frache לכל מחבת ומבשלים עד מעובה מעט, על 1 דקה.
לגרד את הרוטב מ 1 מחבת לתוך השני ולהוסיף כל מיצים שנצברו מן הסטייקים. מערבבים את העירית ומתבלים במלח ופלפל. כפית את הרוטב על הסטייקים ומגישים.
המלצת יין: נסה סירה מלאה מצערת כמו גרנט 2001 Burge Filsell Shiraz מאוסטרליה או 2000 Stags ' Leap Winery Petite Syrah מקליפורניה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות המנון ן מרלו Mt. יין עמק Veeder נאפה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 99 דולר לבקבוק.
Anthem Estate Merlot Mt. יין עמק Veeder Napa
דובדבן שחור, תבלינים, עשיר