סטרוגנוף הוא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 1358 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 67 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שאלוט, tagliatelle, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו ביף סטרוגנוף-נוצר במקור עבור משפחת סטרוגנוף הרוסית על ידי שף צרפתי, המשפחה האהובה סביב הבית שלי, סטרוגנוף, ו סטרוגנוף (מתכונים דומים).
הוראות
1
חותכים בשר לתוך 1/2-in. קוביות וטפיחה יבשה. בקערה בינונית, לטאטא יחד קמח, 1 כפית. מלח, ו 1/2 כפית. פפר.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים בשר לקערה וזורקים למעיל, ואז מרימים, מנערים כל עודף קמח.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
קוצצים 4 עירית ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
4
חותכים עירית נותרת לתוך 1-in. חתיכות ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
5
מחממים 6-qt רחב. סיר מעל חום בינוני גבוה במשך 2 דקות. מערבולת ב 2 כפות. שמן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
מוסיפים חצי בשר בשכבה אחת ומבשלים, מבלי לזוז, עד להשחמה. להפוך בשר וחום מכל הצדדים, 6 עד 8 דקות, ולאחר מכן להעביר צלחת. סיבוב 2 יותר כף. שמן לסיר, מוסיפים את שאר הבשר, וחומים באותה צורה.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
יוצקים הנותרים 1 כף. שמן לסיר.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
מוסיפים פטריות, שאלוט, שום, ונותר 1/2 כפית. מלח ומבשלים, ערבוב, עד פטריות לשחרר את הנוזל שלהם, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
שאלוט, מגורר או טחון
צרור תרד טרי (בערך
(צינור גדול)
9
מוסיפים יין ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
10
מוסיפים מלאי ומביאים לרתיחה; ואז להפחית את החום בינוני ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל מצטמצם בחצי, כ 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
11
בינתיים, להביא סיר גדול של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
12
הוסף מספיק מלח כדי להפוך את המים מלוחים כמו האוקיינוס.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
13
מוסיפים אטריות ומבשלים עד למכרז. להזמין 1/2 כוס בישול מים, ולאחר מכן לנקז אטריות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
14
מוסיפים שמנת חמוצה, חרדל, משחימים פילה לפטריות ומניה מופחתת ומבשלים כ 2 דקות עבור מדיום רייר. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
15
הוסף אטריות ולזרוק בעדינות אבל ביסודיות מעיל. לזרוק עם עירית קצוצה וכמה מי בישול שמורות כדי לשחרר רוטב, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
16
מגישים בקערות רחבות, רדודות, כל מנה עם קרם פראש אם אתה רוצה וכמה חתיכות צ ' ייב.
מרכיבים שתצטרך
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)