תמיד כיף שיש עוד מתכון של מזרח אירופיים, אז תנו הזדמנות ל עשיר שמנת בשר Stroganoff. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 46 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 575 קלוריות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-503 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם פלפל טחון, מניית בקר, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו סטרוגנוף בקר בקרם בסיר אחד, בשר בקר שמנת Stroganoff, ו שמנת סלרי בקר סטרוגנוף (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את הבשר לתוך קערה גדולה. מערבבים ביין אדום, מלח ופלפל שחור. להשרות במשך 10 דקות, ולאחר מכן להסיר את הבשר ולטפוח יבש עם מגבת נייר. שמור את המרינדה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
מרינדה
יין אדום
בקר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
קערה
2
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני. מערבבים את הבשר; לבשל ומערבבים עד השחמה, ולאחר מכן להעביר צלחת, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
בקר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מסננים כל גריז שנותר מהמחבת. ממיסים 2 כפות חמאה על אש בינונית. מערבבים את הבצל, שום, וקורט של מלח. מבשלים ומערבבים עד הבצל רך שקוף.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
שום
בצל
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
להעביר את תערובת הבצל לצלחת עם בשר מוכן; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
בצל
בקר
5
להמיס עוד 2 כפות חמאה באותו מחבת על חום בינוני, ומערבבים את הפטריות. מבשלים ומערבבים עד הפטריות רכות, על 10 דקות.
לטאטא את הקמח, לבשל ומערבבים עד הקמח כבר לא טעם גלם, על 4 דקות. לאט לאט להקציף במלאי הבשר. מביאים לרתיחה, ערבוב כל הזמן, ואז להפחית את החום בינוני נמוך.
מרכיבים שתצטרך
מלאי בשר
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
8
יוצקים את המרינדה שמורות יין אדום, רוטב ווסטרשייר, חרדל מוכן, פתיתי פלפל אדום, ולאחר מכן להוסיף את תערובת בקר ובצל. מכסים ומבשלים עד הבשר רך, על 1 שעה. מתבלים במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
רוטב ווסטרשייר
פתיתי פלפל אדום
חרדל
מרינדה
יין אדום
בצל
בקר
בשר
9
מערבבים את הפטריות, שמנת חמוצה, גבינת שמנת על 5 דקות לפני ההגשה.