קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות36
מגזין

סיר לחץ בקר סטרוגנוף

סיר לחץ בקר סטרוגנוף
סיר לחץ בקר סטרוגנוף יכול להיות רק מזרח אירופה מתכון שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 34 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 532 קלוריות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-26 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם מרק בשר בקר, פטרוזיליה, מלח כשר ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו סיר לחץ בקר סטרוגנוף, סיר לחץ בקר סטרוגנוף, ו סיר לחץ בקר סטרוגנוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: סיר לחץ
ציוד שתשתמש בו
סיר לחץסיר לחץ
2
לזרוק את הבשר עם 1/2 כפית כל מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
בקרבקר
3
מחממים את השמן בסיר לחץ על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר לחץסיר לחץ
4
מוסיפים את הבשר ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד השחמה מכל הצדדים, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
5
מוסיפים את הבצלים ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצלים לרכך ולהתחיל חום, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
6
מוסיפים את היין הלבן, חרדל וקמח, מביאים לרתיחה ומבשלים עד מופחת בחצי, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יין לבןיין לבן
חרדלחרדל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
7
מוסיפים את מרק הבשר, פטריות, גזר וסלרי.
מרכיבים שתצטרך
מרק בשרמרק בשר
פטריותפטריות
גזרגזר
סלריסלרי
8
לאבטח את מכסה סיר הלחץ ולהביא ללחץ גבוה מעל חום בינוני. פעם אחת בלחץ גבוה, לבשל במשך 18 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סיר לחץסיר לחץ
9
הסר מהחום, באמצעות שסתום שחרור מהיר, לפתוח בזהירות. מערבבים את neufchatel, פטרוזיליה ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
NeufchatelNeufchatel
פטרוזיליהפטרוזיליה
10
בינתיים, מביאים סיר מים לרתיחה ומבשלים את האטריות ביצים על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ביציםאטריות ביצים
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
11
לנקז ולשמור חם.
12
מחלקים את האטריות ובשר סטרוגנוף באופן שווה בין 6 קערות הגשה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה

מרכיבים