סירי שוקולד-אגוזי לוז דה קרם לוקח בערך 2 שעות ו 30 דקות מתחילתו ועד סופו. צופה בדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 823 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 62 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם רוטב סריראצ'ה, מלח ים, אבקת אספרסו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה מאוכלרשת יש 50 אוהדים. זה עובד טוב כמו קינוח. עם כפית ציון 61%, המנה הזו טובה. מתכונים דומים: אגוזי לוז שוקולד {נוטלה} סירים דה קרם, סירי אגוזי לוז דה קרם, ו סירים שוקולד דה קרפטמה.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
כף את ממרח אגוזי השוקולד לבלנדר שלך.
מרכיבים שתצטרך
ממרח אגוזי לוז
זילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מוסיפים את השוקולד הקצוץ. הניחו את הרמקינים/הקוקוטים / ספלי התה / הכוסות על תבנית עם נייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
4
בסיר בינוני מקציפים יחד את החלב, השמנת הכבדה, הסוכר, המלח והחלמונים על אש בינונית. מבשלים, תוך ערבוב מתמיד, 8 עד 10 דקות; אני אוהב להשתמש במרית עץ עם תחתית שטוחה כדי שאוכל לוודא שהביצים לא יתפסו בתחתית ויבשלו. מבשלים עד שהקרם מתעבה, דומה למשהו כמו צבע עבה מאוד. עליו להירשם בין 175 ל -180 מעלות פרנהייט במדחום לקריאה מיידית. מבחן נוסף: הפודינג צריך לצפות את החלק האחורי של המרית, וכאשר אתה מצייר קו על החלק האחורי של המרית עם (נקי!) אצבע, הקו צריך להחזיק ולשמור על הקצוות שלו בלי לרוץ.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
זנים של פטריות
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מסירים מהאש מיד.
6
עכשיו, לשפוך את פודינג חם דרך מסננת לתוך הבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
תן לזה לשבת 5 דקות כדי להמיס את השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
8
מוסיפים את הסריראצ ' ה, אבקת האספרסו אם משתמשים ותמצית וניל. לאחר מכן, הניחו את המכסה על הבלנדר, החזיקו עם מגבת מטבח עבה, וערבבו על נמוך, ואז גבוה, עד לקבלת תערובת חלקה ומשולבת, מגרדים את הצדדים במידת הצורך. טעם לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידי
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
Sriracha
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
9
שופכים את הרפרפת למיכלים שלכם, מקישים אותם על שפת תבנית האפייה כדי להסיר בועות אוויר. מכניסים אותם למקרר ומצננים עד להתייצבות הקוסטרים, 2 עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
10
מעליו קצפת או קרם פרש, מעט שוקולד מגורר ואגוזי לוז טחונים. גם מעט מלח ים יהיה נחמד.
סירים דה קרם בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.