קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות11
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

סירי שוקולד-אגוזי לוז דה קרם

סירי שוקולד-אגוזי לוז דה קרם
סירי שוקולד-אגוזי לוז דה קרם לוקח בערך 2 שעות ו 30 דקות מתחילתו ועד סופו. צופה בדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 823 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 62 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם רוטב סריראצ'ה, מלח ים, אבקת אספרסו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה מאוכלרשת יש 50 אוהדים. זה עובד טוב כמו קינוח. עם כפית ציון 61%, המנה הזו טובה. מתכונים דומים: אגוזי לוז שוקולד {נוטלה} סירים דה קרם, סירי אגוזי לוז דה קרם, ו סירים שוקולד דה קרפטמה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
כף את ממרח אגוזי השוקולד לבלנדר שלך.
מרכיבים שתצטרך
ממרח אגוזי לוזממרח אגוזי לוז
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מוסיפים את השוקולד הקצוץ. הניחו את הרמקינים/הקוקוטים / ספלי התה / הכוסות על תבנית עם נייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
4
בסיר בינוני מקציפים יחד את החלב, השמנת הכבדה, הסוכר, המלח והחלמונים על אש בינונית. מבשלים, תוך ערבוב מתמיד, 8 עד 10 דקות; אני אוהב להשתמש במרית עץ עם תחתית שטוחה כדי שאוכל לוודא שהביצים לא יתפסו בתחתית ויבשלו. מבשלים עד שהקרם מתעבה, דומה למשהו כמו צבע עבה מאוד. עליו להירשם בין 175 ל -180 מעלות פרנהייט במדחום לקריאה מיידית. מבחן נוסף: הפודינג צריך לצפות את החלק האחורי של המרית, וכאשר אתה מצייר קו על החלק האחורי של המרית עם (נקי!) אצבע, הקו צריך להחזיק ולשמור על הקצוות שלו בלי לרוץ.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
זנים של פטריותזנים של פטריות
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מסירים מהאש מיד.
6
עכשיו, לשפוך את פודינג חם דרך מסננת לתוך הבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
תן לזה לשבת 5 דקות כדי להמיס את השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
8
מוסיפים את הסריראצ ' ה, אבקת האספרסו אם משתמשים ותמצית וניל. לאחר מכן, הניחו את המכסה על הבלנדר, החזיקו עם מגבת מטבח עבה, וערבבו על נמוך, ואז גבוה, עד לקבלת תערובת חלקה ומשולבת, מגרדים את הצדדים במידת הצורך. טעם לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
SrirachaSriracha
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
9
שופכים את הרפרפת למיכלים שלכם, מקישים אותם על שפת תבנית האפייה כדי להסיר בועות אוויר. מכניסים אותם למקרר ומצננים עד להתייצבות הקוסטרים, 2 עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
10
מעליו קצפת או קרם פרש, מעט שוקולד מגורר ואגוזי לוז טחונים. גם מעט מלח ים יהיה נחמד.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
לימון גומילימון גומי
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
אגוזי לוזאגוזי לוז
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

סירים דה קרם בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
נ. ב. סולרה קרם שרי
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.